miércoles, 21 de septiembre de 2011

RECTOR I ALCALDE FAN LES PAUS

El rector i l'alcalde de Tavernes han firmat les paus, ho almenys han quedat en no fer la polémica més grossa. Ens alegrem que no haja anat a més, però que quede clar que ningú a demanat disculpes a ningú, simplement faran "borrón y cuenta nueva", un perquè no li interessa enfrontar-se a l'església i altres perquè té convenis amb l'ajuntament.
Així que cadascú a sa casa, uns escandalitzats i crispats amb el govern per gastar diners amb Xavi Castillo i altres amb un rapapolvos merescut per permetre que s'ofenga al veïnat.

6 comentarios:

  1. De pau res, senyor ventilador, l'alcalde li va exigir al rector que es disculpara i este va dir que allò que havia dit era cert i per defensar a la parròquia, que no tenia perquè disculpar-se. Aíxí va acabar la primera reunió perque l'alcalde no anava en to conciliador. Cadascú va anar a sa casa i després, gràcies a un intermediari, es tornaren a reunir en un café i acordaren no parlar de la polèmica i tractar temes de futur de les parròquies i Tavernes. L'alcalde va eixir esquilat i ha cedit perquè sap que Castillo se'n va passar quatre pobles i això no hauria d'haver passat d'un espectacle d'humor, però sense insultar

    ResponderEliminar
  2. aixo que diu el de les 12 19. es MENTIRA. Res de anar i vindre. Tot en la mateixa sentada.
    Jprdi una vegada mes demostra claudicar i agachar el morro.
    Ja podeu vestir ho ja.

    ResponderEliminar
  3. El Ventilador perd el temps en xorrades i no tracta els problemes reals de Tavernes.
    "Al Cèsar el que és del Cèsar i a Dèu el que és de Dèu"
    És a dir que l'ajuntament pot seguir contractant en llibertat a qui vullga (també a Xavi Castillo) i el Sr Retor a les seues misses i sermons pot seguir diguent el que vullga (com han fet sempre els retors).

    I qui no entenga açò, no està per a viure en una democràcia del segle XXI

    ResponderEliminar
  4. Enrique Estruch-UPyD Valldigna23 de septiembre de 2011, 23:10

    Jo crec que deguem de deixar el tema já i dedicarmos a 4 millons de temes més importants, no vos pareix?

    ResponderEliminar
  5. No, no hens pareix. O es que ara dus tu este blog?

    ResponderEliminar
  6. Enrique Estruch-UPyD Valldigna27 de septiembre de 2011, 0:44

    estimat anónim del dia 24 a les 14,03 pareix ser que no soc l'unic que creu que deguem deixar ja el tema, pues ni tu mateix has tornat a escriure, un abraç.

    ResponderEliminar