martes, 13 de septiembre de 2011

UN PARTIT MÉS A TAVERNES

La noticia corria com la pólvora hui pels carrers de Tavernes. S'ha fet un nou partit!! Encara en quedava un més. En este cas será UPYD (Unión progreso y democracia de Rosa Díez). Este nou partit encara no té cara a Tavernes, però hi ha un grup de gent menejant els fils perquè es faça. Dimecres s'espera poder crear un consell local.
A Gandia ja està este partit que anirà a les eleccions nacionals amb l'objetiu de pujar la seua representació al Parlament.
UPYD va ser una separació del PSOE a nivell nacional, per tant s'espera que li podrá restar, més encara, al PSOE. I es que el desencant socialista està present i a nivell local també, ja que tots els socialistes no han aprovat fer el tripartit ni tots estan d'acord amb el repartiment de les dedicacions dels regidors.
Estarem atents i vos informarem més, per supost que esperem els vostres comentaris

20 comentarios:

  1. un altre partit?! açò pareixen les rebaixes!

    ResponderEliminar
  2. Ventilador, està clar que de política entens ben poc.
    UPYD efectivament va ser fundat per una rebotada del PSOE (Rosa Diez) però en els seus plantejaments està molt més a prop del PP que d'altre partit. El podem situar a la dreta de l'espectre ideològic perfectament. Al PSOE li restarà ben poc, al Bloc o a Esquerra Unida res de res però el PP té altre partit al poble per a competir.
    I açò no només son paraules. UPYD és un partit centralista, molt crític amb les autonomies i amb els seus elements diferencials (política lingüística , etc)

    ResponderEliminar
  3. A l'últim anonim de les 13:04.
    Estic seguir que vosté és del Bloc o del PSOE i tenen por que els furten vots els de UPYD.
    La diputada Rosa Diez era diputada del PSOE...COM S'ATREVIX VOSTÉ A DIR QUE UPYD ÉS DE DRETES???!!!!
    Vinga va que els d'esquerra teniu molts desencantats i no vos agrada que facen partits que vos erosionen.

    ResponderEliminar
  4. encarnacionito, la política no és futbol, i he de dir-te que UPyD és de dretes, encara que ells prefereixen dir-se progresistes, així poder confundir un poc més. I dubte molt que li reste vots a Bloc xq són antagònims per naturaletza, em refereixo en el aspecte que UPyD estan en contra de tota llengua que no siga la castellana.

    Ara hauries de reflexionar que no és pot tindre por de qui puga manar, ací no se guanya més diners perque manen uns o altres, encara que hi ha gent que si que li pasa.

    Jimenez Losantos era comunista, que vols dir-me que encar ho és? les idees de cada un canvien quan se posa un fardo de billets en la mà.

    ResponderEliminar
  5. encarnacionito, tampoc saps massa cosa:

    Tu ho has dit... "era" diputada.

    El senyor Blasco, del PP, també va començar en el PSOE i abans era de la LCR. O siga que canvis hi ha en les persones.

    No crec que furten massa vots al Bloc i PSOE i mes quan el cap visible serà o és E. Estruch, (QUE AIXÒ NO HO HAS DIT VENTILADOR) un exUV, exGent de Tavernes. O siga dreta.
    Les coses són com son, vulguem o no.

    ResponderEliminar
  6. mes partits, mes mal pel poble

    ResponderEliminar
  7. En resposta a l´anónim que diu que més partits, mes mal pel poble, dir que no compartisc el seu criteri.

    El principal error de les passats comicis es manifestà en que eren tres els partits independents. Si hagueren compartit intencions com a un, es més que probable que Esquerra Unida hagera acabat enfonsant-se del tot. Sóls tenim que fer una miradeta a les xifres de les votacions...

    Pel que sé de UPyD, Rosa Díez mereix una oportunitat. Com a una "ex" resentida del PSOE? No. Com a una persona "indefinida" que de vegades es pot postular cap a la dreta? Tampoc. Crec que UPyD, almenys del que es manifesta a les declaracions de la seua fundadora, sembla mostrar-se com un partit centrista, i es necessari fugir dels extrems, perqué aquests mai duen cosa bona.

    Vull felicitar la nova proposta política, i dir-vos que vos seguiré amb atenció. Però no m´espereu que deixe una papereta en cap urna. L´últim "canvi progressista" m´ha llevat les ganes del tot.

    De tota manera, considere NECESSARI que aquest partit tinga representació a Tavernes. I que estiga a la altura del que representen. Vos desige la millor de les sorts, molts ànims i endvant!

    V.

    ResponderEliminar
  8. no te que eixir un partit de dretes, a cada vegada li eixen mes competidors a lesquerra

    ResponderEliminar
  9. De tota manera, considere NECESSARI que aquest partit tinga representació a Tavernes.

    Quina bovada! Quants més partits mes lio i mes folló! Nomes dos partits, el PP i el PSOE, i els demés que desapareguen.
    Aixina no vorem coses com les d'enguany, que tres s'ajunten per fer fora el PP. Dos partits i ja n'hi ha prou.

    ResponderEliminar
  10. Soc Enrique Estruch i Ferrando, membre de UPyD e iniciador del partit a La Valldigna, hui no em deixa el blog publicar res, espere poder fer-ho demá,parlem.

    ResponderEliminar
  11. Ho pot aclarir el senyor Enrique Estruch.
    Voste cap on carrega a lesquerra o a la dreta.

    ResponderEliminar
  12. Ara sí que esta clar. UPyD a Tavernes és de dretes.

    ResponderEliminar
  13. Trobarem a algun Visente en la llista d'UPyD? Hagan sus apuestas! Jo diria que... Sí!

    ResponderEliminar
  14. Donat que sols puc publicar com anónimo, soc Enrique Estruch i Ferrando, membre de UPyD,e implantador del partit a La Valldigna.
    Anem a vore :
    UPyD contra tota llengua que no siga castellana :
    quina burrada, lo que pasa es que defenem la llibertat de que cada pare puga elegir la llengua en que estudie el seu fill, aixo sí, cuant acabe els estudis que parle tan bé el castellá com el valençiá i si pot ser una tercera, cuarta, quinta o millónesima llengua. Mosatros ja hem superat lo de la guerra de llengües i banderes, la nostra llengua es la valenciana, regida per l'unic organisme oficial que la pot regular, que es l'Academia Valenciana de la LLengua, AVL, i el Consell Valenciá de Cultura.
    De dretes? dretes o esquerres son conceptes del segle XIX, al igual que rojos o blaus, i sols els mantenen els que els interesa mantindre la por com arma política, jo personalment pense que la socialdemocracia es el millor sistema, jutjen vostés a que familia política perteneixc.
    Ex-membre de Gent de Tavernes ? amiget en tot cas, no he pertenexcut mai a eixe grup, per cert, persones molt moderades, i qu' en mereixen un gran respecte, a mí al menos a uns 280 votants de Tavernes.
    Ex-UV i per aixó de dretes?:sim qu' en conegeu poc, jo junt a Lucía Bó mon eixirem d' eixe partit pues erem de la part progresista d'este i ja no teníem cabuda i junt a atres militants progresistes mos pasarem a ONV.
    Quina es la nostra política : a nivell nacional, vegau la resposta de Rosa Díez al senyor Ridau (eu teniu a la web del partit)i vegau lo que estan fent els nostres 159 cocejals i sobre tot els diputats regionals i concejals de Madrid, que han imposat el anar a peu a treballar como tot el mon, en lo que s'han rebaixat a la mitat els vehiculs oficials.
    Volem ocupar el espai que indegudament ocupen els nacionalistes, alguns d'ells separatistes, i que cada vegada que s'els necesita s'han porten algo pa casa, mosatros cuant pactem algo es pa TOTS els espanyols.
    I en el poble? vou resumixc en cuatre paraules : menos indalecies, molins i atres destarifats i més pagar lo que es deu i dins de lo que capia, acabar l'escoleta i adecuar els locals del carrer Riu pa Carites i Creu Roja que están fent l'obra social que l'administració no fá, ademés de mantindre voreres, xarxes de llum i aigua i calçades.Ja farem més obres de luxe cuant tornem a ser rics, mentres tant, ajo i agua.
    anime a tot s aquells que vullguen acompanyarme a posarse en contacte amb mi si en conegueu personalment o per mig la página WWW.UPyD.es en la secció contacta.
    Mos presentenm ja en el poble a les nacionals i a les próximes locals, sols o en companyia de tots aquells que vullguen treballar pel poble o eu avajen fet estos cuatre anys , ja eu vorem, ja tinc els cuatre primers de la llista i a a lgú li está entrant el canguelo pues no parem de preguntarme quí son, temps al temps, no tenim res que amagar, som gent com tú, treballadors ddel dia a dia que tenim les nostres hipoteques iels nostres problemes pa arribar a fí de mes, donat el merder en que uns i atres ens han clavat, tant a nivell nacional com autonómic o local, jo no en case amb ningú.
    Per últim, el disapte passat elegirem al actor Valencia Toni Cantó com ha candfidat per valencia a les nacionals, no volem politics profesionals ni cuneros, ja en tingut prou.
    seguirem en contacte, gracies per la vosta atenció.
    P.D. adés en critiqueu, vos informe que ja me he aapuntat a a valenciá en la EPA per lo que en breuntemps espere poder escriure corréctament la nostra llengua, per lo de més, a que mes enten ?

    ResponderEliminar
  15. Total, que en sou 4!
    A vorem qui s'atreveix a embarcar-se en eixe titànic de UPyD.

    ResponderEliminar
  16. Tin per segur que sí, i no hem sols cuatre, teu asegure, lo que pasa que no tot el mon s'atrevix a donar la cara en una llista electoral, o simplement no te eixa inquietut. Ara, com traguerem 4 concejals, ja firmaba jo, ja, a algú li entraría algo més que cagachola.
    Estruch-UPyD

    ResponderEliminar
  17. JAJAJ! Si que somies tu, Estruch! Amb tu a la llista, ho veig més verdet... Que te conosco bacalao, aunque vayas disfrasao! Per manar, lo que siga, amb qui siga!

    ResponderEliminar
  18. Enrique Estruch UPyD Valldigna22 de septiembre de 2011, 3:26

    Si tant en coneixes, perque no dones la cara, valentet, el repte desde açi , tin collons, i debatirem cara a cara.No se si hem traurem 1, 2 o 17,o cap, i siquiera si jo seré el cap de llista, pero guerra en vaig a donar un rato llarc, pues sé moltes coses, d'uns i d'atres, en tin pa tots, llig lo que dic en atre articul sobre concejals remolons...

    ResponderEliminar
  19. Ja he parlat, llegiu el comentari sobre la piscina coberta en l'articul "recta final de les festes" i no es pèrgau els seguents capitols : el parking , i la concejala remolona.En tinc pa tots, la veritat sols té un camí, p'aquells que m'acuseu uns de pepero, atres de socialiste, atres de no se cuantes burrades més, llegiu, lllegiu...

    ResponderEliminar
  20. una simpatizante de UPyD26 de septiembre de 2011, 10:44

    Y dale con meterse con el señor Enrique Estruch, UPy D no es el señor Estruch solamente, somo un grupo de personas que queremos lo mejor para Tavernes. Es un nuevo partido con entusiasmo, el cual quiere hacerse un hueco en esta jungla politica. La gente en general esta desilusionada y triste con la imagen que nos estan los politicos actuales. Desde UPyD con la participación de la ciudadania en todos sus actos, es lo que estamos intentando cambiar. Queremos que la gente sea escuchada, que sepan que sus palabras llegan a nosotors y que lucharemos por que nuestras promesas no se las lleve el viento como en otros casos.
    Si alguien se molesta en leer el manifiesto de UPyD vera que el primer punto es:
    . UPy D es un partido nacional, progresista y trasnversal.

    No hay que darle privilegios ni a la derecha ni a la izquierda, ni a ..... Los privilegios son para los ciudadanos, para el pueblo. Hay que debatir las ideas entre todos y acordar lo que suponemos que sera bueno para las personas(como todos alguna vez nos podremos equivocar).
    Yo como persona y como simpatizante de UPyD pido que no se juzgue al Sr. Estruch y si que se le de una oportunidad de darse a conocer al partido (al conjunto de personas que lo formamos). Estan todos invitados a que nos conozcan desde la gente de aquí del pueblo o atraves de la página oficial de UPyD . Señores no juzguen sin saber.

    ResponderEliminar