miércoles, 14 de septiembre de 2011

RECTA FINAL DE LES FESTES

Tavernes ha entrat en la recta final de les festes i com és normal, cada dia va incrementant-se el número de veïns que se sumen a la festa.
La nit dels cantants locals la plaça estava plena, amb Xavi Castillo també. Per a les paelles s'espera un molt bon ambient amb centenars de paelles, la participació en les disfresses s'espera massiva.
La Pujà guardarà la solemnitat de sempre i el dissabte tocarà fer repàs de les festes mentre observem el castell que marcarà el final de les festes.
Queden poquets dies, veins i veines de Tavernes, disfruteu les festes. BONES FESTES!!

32 comentarios:

  1. ventilador pareix que comentes alguna cursa de caragols.

    ResponderEliminar
  2. Soc un veí del carrer Major que els Bous al carrer o a la plaça, com aquell, ni fú ni fá.
    Estigué ahir observant els bous al carrer, i independentment que les vaques están de volta de tot (cansades, aburrides), després queda el carrer i les voreres brutes com si haveren fet un botelló, i pixarrades per tot arreu (al menos devant de ma casa), es evident que l'olor a beguda i a orins NO SON DE LES VAQUES. Després, una colla d'homens tenen que netetgar el merder que deixen els de dos pates. ¿Cuants diners ens costa el mantiniment i netetga? ¿saben els diners que s'han gastat la majoria de veins del carrer major en protegir les façanes de les seves cases? ¿On estan el veins tant contents (segóns Radio La Valldigna) de vore que fan Bous al carrer com en el secle XIX etc.? No en consta.
    Sols vullc agrair a un señor veí d'este carrer, que va conseguir que es posaren barreres per tot lo llarg de les voreres. ¿Com unes cases sí, altres no?...¿Com unes cases velles dehabitades sí, y altres cases noves en façanes de vidre etc, no?...Les coses s'han de fer bé, o no es fan. Després d'esta experiencia, crec que deu de reconsiderarse l'ubicació del bous al carrer.
    El carrer Major es la segón vía mes gran del poble. Hi han altres carrers menos transitats, i si molt m'apures, ché per a algo están les places de bous portatils que, en el secle XIX encara no s'havien inventat. Antes d'acabar, vullc agrair la llavor que fan els empleats de l'ajuntament tots els matins y vesprades, per a facilitar l'entrada/eixida de vehicles dels vados llevant i possant les barreres en una predisposició de servici alas veins, exemplar. Gracies Morris i resta d'empleats.
    Per cert, anit estava Carme/Carmen Canet en el "Chou" de un tal anomenat "Javier Castell"???? Tinc curiositat per saber-ho.
    Bona resta de "Festes".

    ResponderEliminar
  3. Estem tots esperant que comentes alguna cosa de l'actuació de Xavi Castillo. No vares anar a la plaça? O la noticia que la plaça estava plena de gom a gom la donarás de passaeta.

    ResponderEliminar
  4. Bones festes per a tu també, Ventilador! Encara que per a mi són un poc cansades perquè treballe (no anem a queixar-mos tampoc, eh).

    ResponderEliminar
  5. Caragols no, però que a les paelles falte carn,i cervessa i que els regidors hagen tingut el "tacte" de deixar als operaris sense sopar i que una regidora amolle perles com "aci hem entrat a manar pa ahorrar",tractant als treballadors com si foren gossos,em sembla d'una prepotencia intolerable. He tingut la mala fortuna de vore de raspallada com ha passat açò i em sent realment decebut.

    Un simpatizant del PSOE.

    ResponderEliminar
  6. El director del aeropuerto 'sin aviones' de Castellón cobra más que Zapatero
    http://www.elmundo.es/elmundo/2011/09/16/valencia/1316159839.html

    tindries que comentar aquesta noticia es vergonyos

    ResponderEliminar
  7. JJ I CIA estan molt contents de l'espectacle del passat dimecres, Xavi Castillo feia burla del Papa, una persona major i malata, i ells rien i rien.

    Hui, dia de la Pujà, com si res haguera passat, s'atreveixen a entrar a missa. Ben mudats i amb cara de beatos s'han tingut que tragar el puret del retor, que durant el sermó ha trasmés el malestar de la comunitat catòlica de Tavernes davant el lamentable espectacle de Castillo.

    JJ s'ha posat roig com una tomaca i és que si el dimecres la plaça estava plena de gom a gom, l'esglèsia hui també estava abarrotaaaaaaaaaaaaaa, pobret meu quina calorà.

    ResponderEliminar
  8. Com es nota que no estaves en l'església.
    JJ posar-se roig? De què? De donar el content a una part de la gent del poble?
    Ignorant, no saps de la missa la meitat.
    Tot estava pactat:
    jo el donare un puret però tu no em lleves els convenis amb l'ajuntament, la musica a les processons, les hores extres dels treballadors per a preparar tots els tinglados religios.
    Compren-ho, Jordi - li deia Don Jose a l'alcalde- T'he de dir això per quedar bé amb ells, però no el preocupes, tens la meua benedicció i això de Xavi Castillo.... res, tranquil, i com si res. I perqauè veges que no passa res, el dimarts ens veiem i parlem d'eixe tema que tenim....

    ResponderEliminar
  9. jajaja, li faltava ventall a JJ!
    Mira que el nou retor li ha pres ben ràpid la mida. Jo havia sentit pel carrer el malestar d'alguns, però no m'esperava que ho diguera tan clar i tan ras.
    Ufff, a vore què fa ara, s'atrevirà a demanar disculpes? o dirà que ell no sabia res?

    ResponderEliminar
  10. Encara li pasa poc.
    No se com tenen la cara de acudir a misa.
    Estos volen anar a misa i repicar.

    ResponderEliminar
  11. Qui no vol anar a vore a Xavi Castillo no va. I punt! La llibertat és això. I amb tota la llibertat del món el rector diu missa i al sermó comenta el que que vol. I com que no tenim un estat confessional, la cosa queda com a recomanacions del pastor al seu ramat, que no és tot el poble.

    I, finalment, com a catòlic no senc cap malestar perquè ningú m'obliga a escoltar a Xavi Castillo ni a que m'agraden les seues xirigotes. De fet em molesten més algunes actituts prepotents del "Sr. Retor" de Sant Pere.

    ResponderEliminar
  12. Mentre no facen com els del PP robar al poble en totes les seus martingales i amigos del alma, diguent-los mentires amb això i allò que farem i després anant a confessant-se.

    Ai sepulcres emblanquinats.... (Jesus Crist)

    ResponderEliminar
  13. A l'anònim de les 11:10 li diré que no coneix a Pepe Calza ni de lluny. tot pactat?! jajaja! em ric jo d'això. Il·lusos!

    ResponderEliminar
  14. Xavi Castillo va omplir la plaça de gent (molts del poble) i va contentar l'electorat d'esquerres posant verds els polítics de dretes i l'església.
    El que no està tan clar és que, pensant això, l'alcalde i Carmen gossaren anar a missa i, molt més, a la processó.
    Un dia critiquen l'església i en fan burla i l'altre la utilitzen per passejar-se pels carrers del poble ben vistos.
    Una incoherència total. I damunt es queixen d'haver arreplegat un marmoló: quien siembra vientos recoge tempestades.

    ResponderEliminar
  15. Quanta xorrada. Xavi Castillo no és Jordi Juan ni Carmen Canet i qui fa la xirigota és un actor en una actuació no els polítics. I vaig més lluny, se que de gent d'esquerres que no li agrada l'estil de Xavi Casillo però simplement no va a les seues actuacions.
    I els polítics han de fer la seua feina. De quina incoherència parleu?. En ma vida he vist mesclar tantes coses sense trellat.

    ResponderEliminar
  16. sobre l'espectacul, mai més ben dit, de Xavi Castillo.
    Ja he donat el meu pareixer en l'articul sobre la resposta de l'iglesia sobre el acte en sí. Ara vullc manifestar la meu queixa de com forem tratas els espectadors que no teníem perque no podíem o no volíem, taula en la plaça, em pareix del tot indignant el que se privatizara més de la mitat de la plaça mitjant el alquiler als bars de lloc public, l'utilisació de cahires municipals pels mateixos, hasta el punt que es va tindre que demanar cahires a la falla passeig i repartirles desde un camionet en lo que semblava el reparto de minjar als pobrets en els paisos més deprimits.
    Que pasa, es que n'hian vallers de primera, es que es poden o volen permitir el llogar una taula, i de segon, els que no eu fan, i tenen que vore el espectacul parats i barallarse en els que quedaven sentats darrere d'ells i reclamaben que mon anarem pa poder vore el espectacul cómodament, com hem va pasar a mi, que li vaig tindre que dir a un senyor molt conegut d'este poble, president d'una ONG, que si volía que m'en anara a vore el espectacul dalt de la granota de la font de denfront caixa Murcia, o barallarme ab una camarera del Bar Nou que volía pasar i no podía i en renegaba i vaig tindre que dirle que si no li parexía bé que buscara a un municipal, pues , jo que estaba en el pasillo central de peu, estaba ocupant un espai public per el cual pagaba els meus impostos? Quina falta tinc jo d'enfrontarme amb ningú? espere que aixó no torne a pasar, pel bé de tots.
    Signat : Enrique Estruch

    ResponderEliminar
  17. Enrique, per l'amor de Déu, escriu amb correcció.

    ResponderEliminar
  18. Cahires amb L geminada mola molt.

    ResponderEliminar
  19. dimonis, Enrique Estruch pareixes el jolivert estas en totes les salses. Com es nota que vols pujar. Què vas d'alcalde d'aci 4 anys? Això es diu pel poble.

    ResponderEliminar
  20. Tots els anys els bars de la plaça major han ocupat l'espai public i mai s'ha criticat com enguany!!!!! Hem pareix molt be el que dius de les cadires de l'ajuntament, no haveren tingut que cedir-les als bars, que per a algo ells tenen les seues cadires. Però si jo tenia el gust d'estar a la plaça sopant en un bar.... quina culpa tinc jo???? Haver anat a reservar lloc a les 8 de la vesprada a les cadires que havia posat l'ajuntament davant de l'escenari com va fer molta gent, que es va dur el seu entrepà de casa i va sopar allí. Es que eu voleu tot, el plat i les tallaes!!!

    ResponderEliminar
  21. Estic en ello, m'apuntat al curs de valenciá elemental de la EPA, espere d'aci a poc escriure bé, mentres tant, teniu paciencia, perfa.
    Estruch

    ResponderEliminar
  22. Enrique Estruch-UPyD Valldigna22 de septiembre de 2011, 3:22

    Que si vullc ser alcalde? pues no, sols si el poble, amb una llei electoral reformada que deixe elegir als alcaldes diréctament, així eu decidix, mentres tant sols aspire a portar un poc de veritat de moltes coses d'uns i de atres i de la que sé un poquet, al poble(algun dia parlarem de lo que jo i Arturo Torró més Eugenio suponc, sabem sobre el cas de certa concejala remolona...en tinc pa tots).

    ResponderEliminar
  23. Enrique cuenta cuenta y lo sabremos todos venga demuestra que tienes un par

    ResponderEliminar
  24. Enrique Estruch-UPyD Valldigna23 de septiembre de 2011, 23:25

    Anem allá:
    Primer capitol : La Piscina coberta
    Sabeu que l'empresa concesionaria , la cual solvencia per cert era calificada de 0 per l'interventora municipal cuant li s'ha va donar la concesió, está intentan traspasarl-la per " 6 " millons d'euros? I no ha pagat a casi ningún dels seus proveedors, per lo que l'ha fet prácticament ens els dinés públics ?
    Sabeu que fan falta al menos 50 millons de peles pa poderla posar en marcha, perque es va emportar al no cobrar l'instalació l'empresa que eu va montar, el equipament pa poder mantindrela en condicions?
    Sabeu que l'aigua está fense bruta al deixar de mantindrela per no cobro la persona que la mantenía i a la que damunt li demanaren que adelantar els materials pa mantindrela?
    sabeu que sin embargo si que han tingut dinés pa contractar, no se si cobrará, a Troiano estes festes?
    Sabeu que l'empresa concesionaria es nega a parlar en "intermediaris", entre atres el que vos escriu, qu' estem intentan buscarli inversionistes pa poder posarla en marcha?
    Açó huele a pelotaso que te cagues Moragues.
    A vore, eixe que diu que parlem per parlar, vols mes datos o en tens prou? A vore si mes rebatixes.Mari Carmen Canet ja está sabedor-ha de tot, perque el meu deure com ha ciudatá era informar al equip de govern, siga del color que siga, ja eu vaig fer amb el PP i si no pregunteuli a Manolo, i eixa es i será la meua política, lo que siga bó per al meu poble. Es de dretes, esquerres, roja, blava o groga? jutgen vostés...
    Seguiré en atre capitol en el parking.

    ResponderEliminar
  25. Enrique Estruch-UPyD Valldigna26 de septiembre de 2011, 2:00

    Vaig a adelantar el capitol tercer a segon, pues estic recabant més informaçió sobre lo del parking.
    segon Capitol:
    N'hiava una vegada un guerrer, que després varios atacs a Camelot per part d'ell i antes atres companyers de cavalleríes, conseguí conquistarla : eixe rei era el rei Arturo.
    Pero he ahí, que els seus companys de guerreríes ho havíen conquistat tot o havíen mantés els seus castells, excepte uns pocs, entre els cual estava, asediat, un gran virrey al suroest del seu regne. Els asediants, tres tribus diferents pero aliades,es necesitabenm mútuament perque sense un d'ells no teníen prou forçes pa conquistar el castell. El rei Arturo, seguint la divisa de César de divide Y venceras, li va oferir a un dels atacans, que si deixaba que el seu virrei ocuapra el trono, nombraría a un dels seus familiars caballer de la seua taula redona. El guerriler atacant es va debatre entre les presions dels seus companyers d'atac i la seua familia, entre el su honor i la seua butxaca, i al final, amb la mateixa actitut que Abderramán tercer cuant va pedre Granada, va creure al seu honor i als seus companyers de batalla, els cual amenaçaben en ferla fora de la guerrilla i que s'hen anara llunt d'ells, i va seguir atacant al virrei hasta ferlo fora del castell , seguent recompensada pels seus companyers de batalla en un bon cárrec en el nou mandat del catell.
    Pero el pobre virrei destronat, en ves d' agachar el cap i retirarse del mando per la derrota sufrida, seguía saludant al poble com si fora ell el guanyador.
    Com acabará el compte: en uns pocs anys eu sabrem, pues n'hian atres cavallers, que no son aliats d'uns ni de atres, preparants les seues armes de batalla, poc a poc, sense presa...

    ResponderEliminar
  26. POR DIOS Y POR LA VIRGEN!!!!

    (Ho posaria en valencià, però te mes força en castellà)

    Lleveu-li l'ordinador a aquest homenet abans que caiguem tots malalts!!!!!

    (Tant pel contingut com per la forma d'expresar-ho)

    ResponderEliminar
  27. Enrique:
    No he entes el cuento del rei Arturo, guerrers,...
    Pots explicar-lo un poc.

    ResponderEliminar
  28. Enrique Estruch-UPyD Valldigna27 de septiembre de 2011, 0:49

    Anónim de deu i la verge : deus de ser un atre demócata de toda la vida, ja que no vols que parle ni opine, que t'a picat el compte? a quien le pica, ajos come.I si no vols caure malalt, no hem llitges i en pau.
    Anonim de les 11,40 , no puc ser més expliçit pero cualquiera que vaga seguit últimament la política local teu explicará.

    ResponderEliminar
  29. Soc l'anònim de "deu i la verge".
    Desprès d'un quart d'hora intentat entendre el que volies dir (m'he enganxat en "t'a picat el compte" i en "no em llitges i en pau"), al final ho he entés.
    I que més voldria jo que no llegir-te, però no em deixes.
    Article nou que apareix ... patatam, comentari teu al "canto".
    En fi, a tu que tants i tants consells t'agrada donar (es veu que els polítics d'aquest ajuntament se'ls han de tragar, si ó si), te'n donaré jo un debades ... pel be del partit que estàs intentant posar en marxa, mira't el que dius, que estàs fent una mica el ridicul.

    ResponderEliminar
  30. Amic de la mosca cojonera28 de septiembre de 2011, 4:53

    Si no vols llegir lo que diu Estruch simplement votat els seus articuls o acabaras prenent bicarbonato pues t'asegure que no el faras callar ni vaix l'aigua, entre altres coses perque te mes raó que un sant. Ves preparant cuantitats de tila

    ResponderEliminar
  31. Enrique Estruch-UPyD Valldigna28 de septiembre de 2011, 4:56

    Soc la mosca cojonera, tan be conegut com Enrique Estruch, sols falta que demanes que en desterren com feien, segurament amics teus, als que no els agradava la llibertat de expresió en atres temps.
    Eres masoquista? pues seguixes lleginme? pues ves comprante omeprazol que te va a fer falta per als dolors de panxa

    ResponderEliminar
  32. Enrique Estruch i Ferrando29 de septiembre de 2011, 12:49

    Senyor de deu i la verge, adés hem conteste, li demane disculpes pues m'hen he pasat un poc en la resposta, desde açì li oferixc la ma para que, endavant, deixem les descalificaçions personals i mos centrem en els temes, jo eu vaig a fer, espere que vosté també, i cuant li parega mos fem un cafenet i discrepem lo que faja falta amb pau i mutuo respecte, un abraç de bestreta.

    ResponderEliminar