sábado, 3 de septiembre de 2011

NOVETATS DE FESTES 2011

El tripartit ha donat a conéixer els actes de les festes de Tavernes. Bàsicament se seguix el mateix model que en anys anteriors. Estan les competicions esportives habituals (24h de futbet i bàsquet, halterofilia, natació, handbol, petanca...) Seguix el tir i arrossegament, les processons, les disfresses, l'ofrena de flors, les nits de bandes, balls populars... Es fan les xarangues el primer dissabte. Les novetats (que és allò que més interesa) són estes:
-Divendres 9 es farà la primera festa Estellés. A la Plaça Teodoro Llorente per la nit es farà un sopar de sobaquillo i un recital poètic homenatge a Vt. A. Estellés. El sopar costarà 3euros.
-Dissabte 10. Concert d'Hora Zulú+Xacra en el pabelló multiusos. Entrada 5euros.
-Diumenge 11. Bous al Carrer Major a les 13h. Serà el primer dels 4 dies de bous. Sols es farà un passe a les 13h
-Dilluns 12. La paella de la gent gran es fa al pabelló multiusos i no al Passeig Colon.
 Per la nit es fan varietets amb imitadors d'artistes.
-Dimarts 13. Torneig del Play Station i la nit de cantants locals (enguany sols es fa una nit i no dos).
-Dimecres 14. Marató de rock local al pabello multiusos i actuació de Xavi Castilló en la Plaça Major.
-Dijous 15. Nit de paelles als Sequers. Es pagaran 6 euros per a una paella de 10, els diners aniran a Adisva. No es farà concurs de paelles, simplement es cuinaran i res més.
-Divendres 16. Es festa escolar i per això es farà cinema a la Casa de la Cultura i jocs per a xiquets pel matí. Per la nit disfresses.
-Dissabte 17. Al carrer Sant Pere es farà una competició d'escalada en bloc organitzada pel CETV. Per la nit concert del grup La gossa sorda + Metall i so + Panoramix al pabelló multiusos. L'entrada costarà 5 euros.
Altres novetats són que s'han baixat els premis pels carrers engalanats i les disfresses.

16 comentarios:

  1. Sols es poden observar pinzellades noves tot sabent que la majoria de les coses estaven contractades pel PP sense contar amb ningú.

    Podrem valorar les festes organitzades pel nou govent l'any 2012.

    ResponderEliminar
  2. ventilador, que intentes? que publiques? per què publiques eixa part del cartell de festes? per què no el publiques tot? que intentes dir en aquesta publicació??

    ResponderEliminar
  3. A mi em semble ole.cat les festes. Tenim un grup que defensa el catalanisme com la Gossa, ens ve Xavi Castillo que posa a parir a tots menys als catalans, als concerts es pagarà i es filtrarà l'entrada per ser tot els que hi estem allí dels Països Catalans. A més es fa la festa a Estellés. Visca el nou govern per les festes que ha fet defensant allò català. Visca Catalunya del Nord i del Sud. Jordi vas molt bé, tira-li i visca la quatribarrà.

    ResponderEliminar
  4. A vore si Xavi Castillo s'atreveix a clavar-se amb les falles!

    ResponderEliminar
  5. Em falta alguna cosa relacionada amb TV3, per a acabar-ho d'arrodonir, no?

    ResponderEliminar
  6. He vist que el divendres de disfresses hi ha prevista una xocolatada-fi de festa a les set i mitja del matí. Això vol dir que la festa s'allargarà fins a eixa hora, orquestra inclosa?? O se ens haurem d'alçar "rollo despertà"??

    ResponderEliminar
  7. Supercatalanista que no cuela!!!
    Un catalanista dient "es fa la festa a Estellés (sic)" i "la quatribarrà"?
    Conclusió:PPero 100%

    ResponderEliminar
  8. Visca la quatribarrà? Ole tus huevos cagaos. Tavernes no és catalunya, ni molt menys el Regne de Valéncia. Fem memòria, no no convé?

    ¡Viva Alfredo Landa!

    ResponderEliminar
  9. Quina mania li teniu als catalans. Son grups i actuaciosn VALENCIANES, no catalanes. El mateix discurset de sempre vamos, no sabeu atra...

    ResponderEliminar
  10. Em pot explicar algú què ha de veure Estellés amb el catalanisme?

    ResponderEliminar
  11. no es .cat. És .gat. EX govern amar.gat, ha deixat un poble ofe.gat. El paradís dels palmeros del pp s'ha deslli.gat, i la bilis corre pel poble. Ventilador, com sempre l'has ca.gat.

    Redeu quin paleto han triat els del pp per a fer un blog! Burro pels negocis, arroina-patrimonis, boyscout d'internet i desastre com a estratega. No tens ni p.i., nano!.

    En fi, se que no ho publicaràs, però ens quedem ben a gust...aficionat. Per cert, enhorabona per enfonsar al teu partit estes passades eleccions.

    ResponderEliminar
  12. Malgrat el seu nom, crec que supercatalanista no ha eixit massa de casa i ha llegit més bé poc.
    Xavi Castillo és d'Alcoi, els de la Gossa Sorda són de Pego i Estellés va nèixer a Burjassot.
    Jo no sé d'on eres tú, però jo soc valencià i m'agrada tota aquesta gent (i altra que no vindrà a festes, és clar).

    ResponderEliminar
  13. Mas de lo mismo, pero cargando a la izquierda.
    Al final los cambios del tripartito se quedan en nada.

    ResponderEliminar
  14. surferstavernes.blogspot.com

    no et cregues tot el que et conten!

    ResponderEliminar
  15. boicot a l´actuacio del cacalanista Xavi Castillo. Defensem lo nostre, SOM VALENCIANS MAI CACALANS. VIXCA ESPAÑA I "VIVA EL REY"

    ResponderEliminar
  16. Per molt que la línia ideològica d'aquest bloc estiga allunyada de la del Govern de Tavernes, permetre* un anònim com el del 6 de setembre a les 00:23 ("boicot a l´actuacio del cacalanista Xavi Castillo. Defensem lo nostre, SOM VALENCIANS MAI CACALANS. VIXCA ESPAÑA I "VIVA EL REY") és fomentar aldarulls, crispar en temps d'harmonia festera, anar en contra, al cap i a la fi, del poble que tant diu estimar El Ventilador. Fes-t'ho mirar.

    (*): I dic permetre perquè El Ventilador té habilitada la moderació dels comentaris.

    ResponderEliminar