martes, 6 de septiembre de 2011

L'EXTRANY CAS DE LA POLICIA LOCAL

El tripartit ha entrat pegant i dur en el govern, però no aportant solucions, que de moment ni una, sino passant el rodillo per algunes zones.
Ara li ha tocat el torn a la Policia Local. Oficialment el govern de Juan no ha dit res però sabem esta situació:
El Jefe de la Policia va anar-se'n de vacances i el tripartit va aprofitar per a buscar algú que estiguera per damunt d'ell. Tot comença quan un agent, que ha esmorzat varies vegades amb l'alcalde Juan, ha iniciat una denuncia afirmant que el jefe de la policia ocupava una plaça interina per més de dos anys. Açò significa que es meneja tota l'estructura de funcionaris.
Una part, la del tripartit diu que no es pot estar més de dos anys ocupant una plaça interina, però altres parts ens han afirmat que sí que ho permet la llei.
La qüestió és que l'actual jefe de la policia es quedarà com a inspector que és la plaça que té en propietat (un lloc per baix del que té). El tripartit ha anat a buscar a altra persona perquè ocupe el lloc del jefe de la policia, allò més fort és que s'ocuparia de manera interina JUSTAMENT ALLÒ QUE CRITICA EL TRIPARTIT VA A FER-HO. Males llengües diuen que es tracta de l'home d'una persona que anava en la llista del Bloc fa dos legislatures i que no va acceptar ser regidora per permetre que Llum Sansaloni fóra regidora en la passada legislatura.
Hem de dir que el nomenament del nou jefe de policia no està confirmat oficialment, però s'espera que en els pròxims dies es faça oficial. De moment tot està en l'aire.
I el Ventilador diu: no serà millor que porte la policia la persona que més temps ha estat al front i no una persona que fa anys que no té contacte amb el servici de policia de Tavernes????
A més, açò farà menejar-se a tot el funcionariat de Tavernes i es quedaran algunes vacants que vorem com s'ocupen.
Per cert, algunes persones preguntaren si era cert açò que estava passant, però l'alcalde Juan i alguns regidors ho negaren, als pocs dies ja hi havia converses amb la persona que suposadament ocuparà el càrrec de jefe de la policia.
Esperem els vostres comentaris i esperem que siguen respectuosos, ja que estem parlant de persones i no de màquines.

22 comentarios:

  1. El que esta clar es que el govern del bloc acusaba al pp de amiguisme, el bloc, pe el que vec, fa el mateix multiplicat per tres.
    El actual govern ha tingut oportunitat de treballar amb gines o eu fan per amiguisme?

    ResponderEliminar
  2. Per molt que diguen que no hi ha res, si el rio suena, agua lleva. Jo no dic que és segur el canvi, però el que sí és segur és que s'està parlant d'ell.
    Van a fer el mateix amb TOTS els funcionaris de l'Ajuntament? Mirar cada lloc de treball, la titulació de cada persona, com ha arribat ahí... Pues tenen faena, jeje.

    ResponderEliminar
  3. El nou jefe de la policia ja va estar treballant a Tavernes i va anar a Gandia.

    Hi haura que saber el motius de la seua eixida i el seu comportament mentres estaba a Tavernes.

    Podrien opinar els seus companys de la policia.

    Tambe hi ha que vore la legalitat del seu nomenament.

    ResponderEliminar
  4. Al igual que el PP va decidir en el seu moment que fora una persona a DIT. L'actual govern també té dret de posar a DIT a una altra persona.

    ResponderEliminar
  5. mare meua com esta el pati. llegint al ventilador i al anonim de les 5:18 en decante per l'anonim. crec que hi ha massa merder en este poble.

    ResponderEliminar
  6. no vec be que es pose el nom de ningu y per tant la llei de protecció de dades s'en vaja a fer la ma . Tampoc vec be que s'insulte a ningu . Tost sou iguals quan mana un entren els amics i quan mana els tripartit , els seus amics.¿ que no hi ha ningú en la policia que ho puga fer be?. Respecte a la transparéncia es xorra ¿no?

    ResponderEliminar
  7. Els del bloc per molt que vullgau justificar el que esteu fent amb la plantilla ho teniu ben malament. Que la gent no es tonta.

    ResponderEliminar
  8. i fcc?
    tame hi han 10 persones posades per el tripartit.
    Podeu dir el que vullgau pero a mi la excusa de que el pp tame ho feia no hem pareix valida.
    ES una excusa de mal pagador

    ResponderEliminar
  9. Però han canviat al cap de policia?
    S'ha dit perquè? ¿pr quins motius?

    Perque no calleu fins vore coses?

    ResponderEliminar
  10. Pero per a que em entrat els progresistes?

    Si la excusa del que estem fent es que el PP ho feia avans dons no feia falta que ens ajuntarem.

    Els d'esquerres em entrat per a canviar les formes i la dinamica de Tavernes.

    16 anys esperant a manar per a fer el mateix que el PP???

    Les proximes eleccions no vote.

    ResponderEliminar
  11. Anonim de les 00:46 que "aunque vayas disfrazao te conozco bacalao".

    Tu votant del PP.

    ResponderEliminar
  12. Mira, Rappel és l'anònim de les 02:45, tu! O serà la bruja Lola?

    ResponderEliminar
  13. EL que ha passsat es una mostra mes del que es el tripartit.
    Van a tirar a un cap de area AMB DOS INFORMES AMB CONTRA DELS TECNICS, i als politics els dona igual.
    El politic que ha signat eixe decret va a ser demandat i acusat de prevaricació.
    Estan tirant de mala manera a una persona i posant a un altra amb relació directa amb el bloc.
    Ja voreu ja

    ResponderEliminar
  14. El politic que ha signat eixe decret va a ser demandat i acusat de prevaricació.

    Què por!!!
    Ànim, que després vindrà el que vindrà.
    Que 12 anys en són molts per anar traent coses:

    També tenia informes en contra la piscina, per exemple, i la plaça de bous de l'any passat, per exemple.....

    ResponderEliminar
  15. Voldria fer una pregunta? Tot el que s'ha estalviat el tripartit apagant les llums de nit és el que va a gastar en la contractació del nou cap de la policia local?
    No pergam de vista que no s'ha canviat un policia per un altre, sino que se'n ha contractat un de nou, a dit, per motius polítics i que tindrà un cost aproximat de 80.000€.
    On està la política d'estalvi del tripartit?

    ResponderEliminar
  16. SI LA DIC; BEN GROSSA12 de septiembre de 2011, 9:31

    Disculpa, no son 80.000 euros. Son 150.000 euros a l'any. 80.000 que costa el nou jefe, més els 70.000 que no estalviem de l'actual, més seguretat social, són eixos 150.000 euros.

    I ara quan comencen amb els demes, pk diuen que hi ha molt mes vorem els diners que costa.
    Si van a canviar-ne cinc en els pròxims mesos poden anar-se'n a mig milio d'euros. I això es per any.
    Estos del tripartit són uns vengatius.

    ResponderEliminar
  17. ni transparència, ni talant democratic, ni res, han posat a dit a uno per ser del bloc la seua dona, treballen per ells no pel poble.Per que no han convocat les plaçes que estan vacants i que guanye el millor?, on està EU i PSOE?

    ResponderEliminar
  18. Les veritats dites a mitjes, a vegades son pijors que les mentires.
    Perqué no digeu que Miguel, home de Lucía Bó, ex-UV, que efectívament anava en les llistes del Bloc fa 4 anys, es ademés d'aixó natural de Tavernes, fill de comerçiants de Tavernes, policia local de Tavernes durant un montó d'anys, poble del que s'hen va anar sense ninguna gana, pregunteu als propis policies més veterans perque s'hen aní, llicenciat en dret mentres seguía treballabant?
    Que passa, que s'ha llogat a un estrany al poble
    ?
    Que no s'ha fet una convocatoria ? I el PP, perque no l'ha fet durant tots els anys que Ginés ha estat ocupant interinament el cárrec ?
    Teníeu por de qu'entrara algú que no vos convinguera? estaveu cómodes amb Ginés, el cual per atre lloc , no ha sigut ni molt menos un mal cap, al meu pareixer, sino tot lo contrari?
    Mario Enguix, concejaql del PP, tu que com jó som amics dels nostres amics, entre ells Miguel, al que coneguem, tu més que jó, que tens que dir de lo que diu el teu partit ? Desde l'apreçi que saps qu'el tinc, parla i defen a la persona a la que están jutjant no pels seus fets sino per ser presúntament d'una o atra ideología (tu saps millor que jo quina es). Acás Ginés era simpatizant d' ERPV? No crec...
    Signat : Enrique Estruch
    P.D. A tots aquells que m'eu jutjat sense coneixerme, que si soc de dretes, esquerres o del mig, llegiu lo que he escrit en atres apartats d'esta publicaçió i apliqueuse el compte i adés jutjarme, conegeume i més de cuatre es trobareu amb una sorpresa, com podeu vore en esta revista o en les atres del poble, antes Rossa i ara Enrique defenem i defendrem lo que siga al nostre pareixer, just i atacarem lo que siga roïn, vinga d'ón vinga, jo no me la pele per ningú, temps al temps...

    ResponderEliminar
  19. Enrique Estruch i Ferrando22 de septiembre de 2011, 3:35

    Amplíe el comentari anterior :
    Perqué no digeu que de traure la plaça Ginés no es pot presentar perque la llei demana ara que sigues al menos diplomat i ell no eu es, sols pot aspirar a la plaça per promoció interna?Miguel es llicenciat en dret.
    Perqué no el promocianareu adés deixar de manar? o es que es creieu que açó era de per vida?
    Perqué durant tots estos anys de manar no haveu tret la plaça a concurs? perqué Ginés no podía optar a ella?
    I torne ha dir que no tinc ninguna queixa de Ginés, al contrari, pa mi ha segut un bon cap, pero pa vestir un sant no cal desvestir a atre, i més seguent al menos tan bó com al que ix, pose la ma al foc per ell i no hem cremaré, perque el conec, pregunteuli al vostre company de partit Mario quí es Miguel, de dónde es, a que dedica el tiempo libre...ara, vos done las raó amb les formes.

    ResponderEliminar
  20. Mes o menys quasi totos coneixem a Miguel, es una persona del poble i va treballar uns anys aci; clar que el coneixem molts, tant en lo bo con en lo no tan bo ... i tambe sabem que en Gandia te la plaça d'ofical (que no d'inspector, estava d'inspector en comissio de servei). I clar que es pot presentar a la plaça d'intendent. Que no ho estan dient ja? Pot set una de les condicions per a vindre? Però que se la guanye perque de les ultimes oposicions que va fer en el poble no va eixir massa ben parat

    ResponderEliminar
  21. Se la guanyará, tin-ho per segur, pose la ma en el foc per ell i no hem cremaré, tu que dius, Mario, amic dels dos?

    ResponderEliminar
  22. Enrique Estruch i Ferrando30 de septiembre de 2011, 1:01

    Quiero pedir públicas disculpas a mi amigo, espero que lo siga siendo, Mario Enguix , por haberle metido en este fregado al nombrarle en artículo anterior, he metido la pata hasta el fondo y lo reconozco, disculpas de todo corazón que espero aceptes y sigamos teniendo la magnífica relación que siempre hemos mantenido y que mi torpeza ha puesto en peligro.

    ResponderEliminar