lunes, 12 de septiembre de 2011

LES ALTRES FESTES DEL TAVERNES DE LA JAUJA

Caldrà canviar-li el nom de Tavernes de la Valldigna pel de Tavernes de Jauja, perquè des que esta el tripartit Tavernes és Jauja. 
Estem en festes, si voleu vore que totes les festes són magnífiques (de Jauja) podeu vore la cotorra, però si voleu saber tot allò que no es diu per ahí i que realment està passant podeu enxufar el ventilador. Vinga va...tria... segur que et quedes amb el Ventilador, que ventila allò que altres callen.
Comencem per les festes:
El llibre es repartix el mateix dia de festes i s'esgota. La gent buscant el llibre com una desesperada i res de res.
El tir i arrossegament va començar amb polèmica. Algú del govern va insinuar a un organitzador que es llevaren dels Castellets i es posaren a Marjaletes pagant-se ells el desplaçament. Ai mare...al final tot va quedar en un no res i el tir va seguir a Castellets, on tenen graderies i demés condicions.
A les 24 hores van participar molt pocs equips.
La discomobil de divendres se sentia per tot arreu, fins i tot a la mar.
En Hora Zulú no hi havia quasi ningú, de tots els últims concerts el menys multitudinari amb diferència.
Si parlem dels bous...bous en varem vore però el quirófan que li exigiren a la plaça de bous no. Molta gent comentava que l'ajuntament no havia exigit el mateix a la plaça de bous que als bous al carrer. Els bous estan be, estava ple, una pena que el tripartit s'haja carregat la plaça de bous i ara paguem entre tots uns bous que sols duren quatre dies quan abans en teníem 9.
Els cadafals a 400 euros i privats. La gent majot i els xiques veient els bous i el senyor alcalde molt cómode en un cadafal.
La gent es queixava perque sino eres jove no pots pujar a les barreres. A més, hi havien menors (cosa que entenem que és perquè estas al carrer i no es pot controlar tot).
Vaja que haguerem fet bous a la plaça i tots contents, sense costar-li un duro al poble i qui vol els veu comodament asentat.
Els carrers engalanats...enguany menys premis i damunt era missió impossible enterar-se del resultat, la gent va tindre que baixar a la plaça a vore qui havia guanyat.
Dilluns es venien els tikets de la paelles del Sequers. Gent igual que altres anys.
Mireu, disfruteu de les festes i avant, que són com les de l'any passat i com les de l'any que ve. Les festes son per a qui les vol disfrutar.

20 comentarios:

  1. Mireu, als bous sempre anirà la gent. La pláça estava plena, els bous al carrer tenien molta gent.
    Una cosa està clara, tenim bous perquè la gent del poble li ho va deixar ben clar al govern, sino l'únic bou que haguerem vist es el de osborne que se servir en el café quan sopem a la plaça veient els varietets.
    Tot sabem que si l'ajuntament haguera volgut s'haguera montat la plaça de bous. No ha sigut així i l'ajuntament s'ha vist obligat a fer 4 dies de bous.No em sembla correcte que a la plaça es demanara un quirofano i en els bous al carrer no hi havien les mateixes exigencies.
    LA GENT VOL BOUS I SEMPRE ANIRÀ ALS BOUS, SIGA EN PLAÇA O AL CARRER

    ResponderEliminar
  2. i tú que eres bou o borrego ? el imperatiu i la mala llet que trasmet el teu escrit reflexa plenament la tipologia de gent que eres i el tarannà que fas servir NO TOS VOLEM BOUS, jo foldria voret a tu correguent i tots suban-te

    ResponderEliminar
  3. ventilador toblides de dir que tenen bous per la presio popular. Tots sabem que ells no volien fer bous.
    Un detall, aci no ha vingut la gent del Bloc per a criticar els bous com a Gandia.
    Mira que son cinics.

    ResponderEliminar
  4. Pero algu sap que ens costen els bous??

    El que esta omplint-se la butxaca es l'empresari tauri. Segur que ha cobrat per adelantat i despres va llevant barreres cobrades a l'ajuntament i posant cadafals a 400 euros.

    Un negoci redo per a tots menos per al poble.

    ResponderEliminar
  5. Doncs jo vullc criticar els bous que no és més que una festa per als cafres (amb perdó de la tribu)

    ResponderEliminar
  6. No es diu Jauja. Cal dir Xauxa

    ResponderEliminar
  7. Totalment d'acord amb la teua notícia, Ventilador.

    ResponderEliminar
  8. Pel que sé de altres pobles, el seguro diari de bous al carrer son 6.000 €. Supose que así podria ser un poc menys perquè son vaquetes? Però imagineu si a eixe import se li sumen les despeses de les pròpies vaquetes, lloguer barreres ... etc etc. Feu números.

    ResponderEliminar
  9. Pero d quines festes parles tu ventilador?, k se te veu el plumero este blog falseja les veritats, i el teu escrit mes...

    ResponderEliminar
  10. Sabeu una cosa, ningú no ho ha dit. En el primer dia de bous va haver una baralla. Una persona volia eixir del recinte taurí i un voluntari no li va voler obrir la porta. Poc després apareixia una regidora i el voluntari li va obrir la porta a ella. El veí es va cabrejar i va insultar al volunari, qui va colpejar al veí.
    No és correcte que es tracta amb privilegis a una regidora i no a un veí, o tots o ningú.
    En estos bous al carrer, si entraves dins ja no podies eixir perquè les barreres ho impedien i sols es podia eixir per una porteta custodiada i que no volien obrir en cap cas, inclòs quan no hi havia boys solts. MOLT MAL, MOLT MALA ORGANITZACIÓ

    ResponderEliminar
  11. Això es fals. I tu no estaves allí, si no no diries aixo. La porta s'obria quan no hi han bous pel carrer, faltaria més. A vore qui pot obligar a u que estiga tot el temps dins dels bous.

    La porta no s'obri mai si hi ha bous solts pel carrer, com era el cas en el moment que el senyor R.P.G. (fixat que dic la pista del nom, perquè sapies que estava allí) volia eixir.
    I com que no el deixaren perquè el bou estava solt, es va posar com si fora l'amo del poble, insultant i espentant al voluntari i va rebre un colp de l'altre en defensa pròpia davant l'espenta i agresio verbal.

    ResponderEliminar
  12. Falta dir que els premis de les 24 hores de futbet eren tan summament menuts que a la pròpia organització li va donar VERGONYA donar-los i van haver de traure'n altres més decents i grans que tenien guardats a les oficines. Volies canvi? Ahí el tens!

    ResponderEliminar
  13. Cuant tancaven la vaqueta la porteta sobria jo vaig ixir per la porteta i no soc regidor si no que soc un palmero seguidor del PP gran amic del todo poderoso Manolo no magrada el seu tipo de fer politica pero cuant ell estaba teniem faena sempre que torne mister Manolo volem treballar.
    PPP: Y CUANT LA FEINA SACAVAVA MANOLO INVENTA UNA EMPRESA I ENS POSA A TREVALLAR ENS COMVIDA ALGUN SOPARET QUE ATRE DE VES EN CUANT, TE EL NOSTRE BOT ASEGURAT,,SOM BONA PART DEL POBLE.
    ENSENYAT JJ COM ES FA POLITICA TU ASOLES NO GUANYARAS MES EL SOMNI SACABARA.
    CUANT ENTRE RAJOI DIU QUE CREARÀ UN XARXA DE 3000000 DE ENXUFATS ELS DONARA FEINA A CAMBI DE EL SEU BOT I FIDELITAT AL REGIM AUTORITARI...
    VIVA EL REGIMEN DE PALMEROS DEL PP EN EL QUE ME INCLUYO PERO SI ASÍ FUNCIONA I NO SE TERMINA EL TRABAJO PARA NOSOTROS A LOS OTROS AJO I AGUA.. O QUE SE HAGAN AMIGITOS DEL ALMA DE ALGUIEN QUE HAY TRABAJO PARA TODOS LO QUE HAY ES QUE SABER BUSCAR CON QUIEN TE JUNTAS.

    ResponderEliminar
  14. Referent al comentaria dels 6ooo euros del seguro es mentira, es molt menys i si fora aixi per lo menys hi ha seguro que l'any pasat no hi habia. Sou patetics, obriu els ulls que la cosa acaba d'escomencar.

    ResponderEliminar
  15. publica els comentaris ventilador no sigues malicne

    ResponderEliminar
  16. una pregunta: estos "voluntarios" que estan para la seguridad en los toros cobran de algun sitio, tienen algun tipo de seguro, tienen autoridad para echar a alguien del recinto,quien los coordina, quien los ha elegido para esa tarea, quien les a atribuido una autoridad que presumen, en total QUIEN LES PAGA O INVITA, con que dinero PUBLICO o PRIVADO

    ResponderEliminar
  17. heu anat a vore els bous, pues pot eixir per mes llocs k la porteta, per les barreres, cadafals, etc..... MOLT BONA ORGANITZACIO

    ResponderEliminar
  18. Anonim de les 8:04
    Això es fals. I tu no estaves allí, si no no diries aixo. La porta s'obria quan no hi han bous pel carrer, faltaria més. A vore qui pot obligar a u que estiga tot el temps dins dels bous.

    La porta no s'obri mai si hi ha bous solts pel carrer, com era el cas en el moment que el senyor R.P.G. (fixat que dic la pista del nom, perquè sapies que estava allí) volia eixir.
    I com que no el deixaren perquè el bou estava solt, es va posar com si fora l'amo del poble, insultant i espentant al voluntari i va rebre un colp de l'altre en defensa pròpia davant l'espenta i agresio verbal.

    ResponderEliminar
  19. Un de la peña (no voluntaris, per favor)14 de septiembre de 2011, 17:21

    Resposta a qui diu:

    Una pregunta: estos "voluntarios" que estan para la seguridad en los toros cobran de algun sitio, tienen algun tipo de seguro, tienen autoridad para echar a alguien del recinto,quien los coordina, quien los ha elegido para esa tarea, quien les a atribuido una autoridad que presumen, en total QUIEN LES PAGA O INVITA, con que dinero PUBLICO o PRIVADO


    RESPOSTA: LLEGIX LA LLEI I LA NORMA DELS BOUS AL CARRERS I SE T'ILUMINARA LA RESPOSTA

    ResponderEliminar
  20. a mi, a part de que m'agarde menos que mes l'espectaculs dels bous, es al lloc on es feren. Perqué no es van fer al final del Passeig Colon, en el tram entre este i el cami Gandia, on es podría haver fet un espeçie de mini plaça rectangular, amb carafals i tot, i que la gent que va sols a vore, que en el carrer major m'han dit no va vore res, havera pogut sentarse ?
    esperem que pa l'any que vé, si es tornen a fer bous, es fagen en una plaça com toca o al menos en un lloc on damunt no es moleste als que no mos agrada el espectacul i mos ahorraríem els dines de retiar coches de la via pública com s'han tingut que retiar al menos el últim dia, i de taallar una via principal del poble pal disfrute d'uns molts o pocs, segon es mire.
    Signat :
    Enrique Estruch

    ResponderEliminar