martes, 27 de septiembre de 2011

LA COTORRA ROJA O PICUDUS ROGIS

Que la Cotorra és roja ja ho sabíem, però que s'ha posat roja és una novetat. Només hem publicat al Ventilador que el tactament del morrut roig ja es feia des de fa anys, s'ha posat roja a escriure per voler justificar el nou govern i fer-nos vore que tractar les palmeres és un gest herioc de defensa del poble en mans dels cavallers del tripartit.
Darrere de la Cotorra el seu microexercit de comentaristes que en són 1 o 2, els mateixos ous que pon una Cotorra. La intenció fer vore una mentira, fer creure que és el tripartit el primer en tractar les palmeres.
L'anterior regidor d'agricultura, Mario Enguix, ja va fer el tractament pel morrut roig, així que el tripartit no ha fet res nou llevat el fet de posar cutre-cartells en les palmeres.
La veritat és que les palmeres es tractaven altres anys i enguany el nou govern s'ha dormit a l'hora de tractar-les. No hi ha res més. Nosaltes donem per acabada esta polémica. La resta és voler confondre a la gent.
Per cert, ve aigua pel cap de setmana, ho diguem pels cutre-cartells que es banyaran i encara seran super-cutre-cartells

7 comentarios:

  1. No el dones massa importància quan la font de la noticia de La Cotorra es La Veu de la Valldigna?

    http://www.laveu.es/actualitat/politica/2716-el-pp-denuncia-la-falta-de-previsio-del-govern-local-per-a-evitar-la-plaga-en-les-palmeres.html

    ResponderEliminar
  2. Pero com pot haver polemica si La Cotorra ni vos ha nomenat. El 21 de setembre explica la plaga i no diu res ni del PP ni de ningú; amplia la informació el 26 per la nota del PP publicada en La Veu de la Valldigna.
    Mai ha aparegut el Ventilador pel mig.

    ResponderEliminar
  3. Mira, no volia dir res ja que el tema no el vec important.
    Pero anonim de les 12:10 no digues que la cotorra no va dir res del pp per que no es cert i aixi ho pots llegir en el seu blog de la cotorra.
    Son ells els que tiren la primera pedra.
    El problema aci es que vosaltres els del Bloc es penseu que podeu dir el que vullgau i que tot el mon calle. Pues mira per on que no va a ser axina.

    ResponderEliminar
  4. El dia 21 La Cotorra informa del tractament y no tira ninguna pedra a ningu.
    I ho acabe de llegir de nou.
    El dia 26 contesta la nota de premsa desqualificadora del PP (però la desorientació del Tripartit i la dispersió de les funcions de govern sense una coordinació efectiva) que nomes s'havia publicat aleshores a la Veu de la Valldigna. O siga comença el PP desqualificant .
    Al ventilador mai l'ha nomenat. No sé a que ve tanta Cotorra per banda del ventilador.

    I jo sóc tant del Bloc com tu del PP. I tan amics.

    ResponderEliminar
  5. I cite:
    "En fí altra gran obra del PP. Gracies al anterior per no pensar en el costen de fer les coses ni en lo que costa de mantindre"

    ResponderEliminar
  6. Menuda justificacio. Per favor, això

    "En fí altra gran obra del PP. Gracies al anterior per no pensar en el costen de fer les coses ni en lo que costa de mantindre"

    és un comentari per cert amb moltes faltes i no és de La Cotorra. Ara si el pareix dis-me que sí, que es de La Cotorra, i que les faltes són per a dissimular.

    Per la mateixa regla de tres que tu apliques ¿vols dir que tots els comentaris insultants que ací s'han publicat contra familiars de l'alcalde i de regidors són del Ventilador?

    ResponderEliminar
  7. Insultat pel Ventilador28 de septiembre de 2011, 6:45

    Considere que no es pot consentir que el Ventilador es refereixca als qui fem comentaris a la Cotorra i a altres blocs com

    "la Cotorra el seu microexercit de comentaristes que en són 1 o 2, els mateixos ous que pon una Cotorra".

    AÇÒ ÉS UN INSULT EN TOTA REGLA QUE DEIXA AL VENTILADOR A L'ALTURA DEL BETUM EN QUAN A EDUCACIÓ I RESPECTE ALS QUI FEM COMETARIS ALS BLOCS.

    I diria el mateix de La Cotorra si es referira als comentaristes del Ventilador despectivament.

    ResponderEliminar