jueves, 8 de septiembre de 2011

JA TENIM LLIBRE DE FESTES, HUI PRIMER DIA DE FESTES

Els amics més arrimats al govern ens han despertat hui anunciant que ja està el llibre de festes de Tavernes. Que alegria, primer dia de festes i el llibre es repartix ara!
Si és bonic o no, no anem a dir-ho, quan vostés el vegen ja ho diran, però sí algunes històries que convé que la gent conega i que sols diu el Ventilador:
-El llibre s'ha lliurat hui divendres a l'ajuntament, mateix dia de festes, així que la gent no put mirar-lo abans i els anunciants sols veuen que el llibre el tenen a les mans uns pocs dies els veïns.
-Ens agraden els col·laboradors que hi han participat, res a dir, però ens agradaria haver vist col·laboradors que no estigueren tan en l'orbita del govern, (no tots, però sí que hi ha que estan molt a prop del poder i canta massa). El llibre ha de ser perquè participen associacions i gent que pot aportar coses, no per fer d'escaparate a una tendència política.
-Molts comerços han afirmat (fusteries, obrers...) que ningú els ha oferit estar al llibre. Tots els comerços haurien de ser informats per poder estar al llibre i després que lliuremant trien si volen publicitar-se o no.
-I llancem unes preguntes ¿quin criteri se seguix per triar qui fa la portada, qui edita el llibre o qui l'imprimix? el tripartit volia transparència i no tenim coneixement de cap concurs o criteri objectiu utilitzat.
-Enguany es fa llibret de butxaca?
-Quants exemplars s'han fet? quin criteri s'usarà per repartir-los?
Són coses que no queden clares i que el govern no ha dit, sí que ha anunciat a Xavi Castillo però no ha sabut dir estos temes a la gent

21 comentarios:

  1. ventilador, sempre estàs igual..amb les teues acusacions sense fonament i sense saber quina informació traure... vinga home disfruteu de les festes!!

    ResponderEliminar
  2. Amic ventilador:
    Sembla mentida que no sapigues que el Llibre de Festes el va contractar l'anterior corporació a l'empresa o professional que n'ha fet molts i molts els darres deu 10 anys.
    O siga que experiència hi ha.
    Criteri per a fer la portada? El mateix de fa 10 anys. Cada any un/a artista del poble per torn rotatiu (Chafer, Bononat, Bonilla...)Això no ho va instaurar el PP? No s'ha canviat.
    Que hi ha col·laboradors prop del poder? Fals totalment, hi ha col·laboradors quan abans no hi havia i tot era un aparador de la ideologia del PP i del que feia. Ah, i tampoc hi ha hagut censura en els escrits, això es nota.
    El llibre esta repartint-se hui. I que? quant es va començar a repartir fa dos anys? I l'any passat? El falla la memòria.

    Quant exemplars s'han fet? els que va contractar l'anterior govern.
    Com es repartiran? Com sempre, empreses i després a la gent. Segur estic que enguany no es quedaran centenars d'exemplars sense repartir que després anaven al fem.

    I si hi ha algun comerç, etc, que no està es perquè no han estat mai ni han volgut estar altres anys. Es molt facil justificar-se.

    I efectivament estem a favor de la transparència. O siga que l'any que ve es faça eixe concurs de portades perquè enguany, contractat pel PP, no s'ha fet. És un bon suggeriment que ha de prendre el govern.

    ResponderEliminar
  3. S'ha donat hui el llibre: això justifica la necessitat imperiosa de fer una pseudoroda de premsa (perquè no només va premsa) per a anunciar els actes de les festes.

    ResponderEliminar
  4. Ara el Ventilador és artrònom i parla de l'òrbita del govern. Que explique això, perque tractant-se de tres partits l'òrbita serà complexa.

    ResponderEliminar
  5. perdona ventilador, tu em podries explicar com s'ha fet els altres anys l'eleccio, de qui fa la portada, qui escriu, etc....?
    perque jo d'altres anys no recorde res?
    i tu deus tenir la memoria llarga, o no?

    ResponderEliminar
  6. Ventilador para que teneis la seccion de comentarios si no los publicais ,cuando no os conviene o mejor dicho no son del agrado del partido se mas imparcial y no tan pp

    ResponderEliminar
  7. No està la salutació del rei, ni la del president de la Generalitat, ni el de la Diputació...això que és? una falta de respecte? que no estem a Espanya? que no estem en Valencia? L'any que ve ens posaran al president de la Generalitat Catalana.
    Hui un veí meu ha anat a l'ajuntament i li han dit que no hi ha llibres! qui els té els seus amics? El primer any en anys que ni puc vore el llibre de festes.

    ResponderEliminar
  8. Menys mal, que segons diuen les males llengues, el tripartit s'ha trobat les festes muntades i contratades, per que lo poc que han tocat l'han cagada:
    - Primer lleven els bous 10 dies matí, vesprada i nit i els fan 4 dies sols a migdia, i damunt ens tallen el carrer major impossibilitant que els veins pugam aparcar el nostre cotxe.
    - Despres ens lleven a Arévalo (que ens agradarà més o menys, però hi ha que reconeixer que és un còmic conegut a nivell nacional) i ens duen a un tal XAVI CASTILLO (Huoooo, quin artista...) que sols el coneixen en sa casa(la del bloc.
    Hi ha que recordar que la última vegada que estigué a Tavernes es va quedar més a soles que la una en la plaça.
    - Per últim es porten lo últim de lo últim en rock, la gossa sorda i obrint pas. (menys mal que a última hora han pogut fer un lloc en la seua agenda, donat que estan fent una gira internacional).Això sí, són del règim (del tripartito, clar)
    - Ens han llevat la fira que vàren fer l'any passat al passeig i al mercat, i ens l'han canviat per una espècie de fira alternativa, que ja estem un poc avorrits i que està desfassada(per cert, qina oloreta més dolceta fa per allí)i no téres a veure en la magnífica fira de l'any passat que va estar molt bé
    En resum, que es del tripartito i el senyor JJ es queden a casa i que no toquen res per favor.

    ResponderEliminar
  9. L'any que ve estarà el president de catalunya, de cuba, hugo chavez, revilla de cantabria, un jamaicano i l*alcalde de l'alguer. Ah! I paco campa alias "paco tratge"

    ResponderEliminar
  10. Una falta de respecte, a qui? Que jo sapiga mai el rei i la reina han enviat cap salutació a Tavernes per festes ( ni tampoc fora de festes) i simplement el govern de torn li posava la foto no sabem en base a quins merits.
    No se d'on s'hauran tret eixe costum de posar la foto dels reis. Ni en els pitjors temps de la dictadura de Franco, anys 40 i 50, es posava en el llibre de festes la foto del dictador. I si no aneu a la biblioteca i consulteu-los.
    I que pinten també en un LLibre de Festes el president de la Generalitat i de la Diputació? Que volia recordar-nos el PP que eren del seu partit? Ja ho sabem.
    I perquè no el president de la Nacio? O perquè no el president de les Corts Espanyoles? No que estos són del PSOE.
    I ja posat que posen a la Merkel d'Alemanya o el Sarkossy (o com s'escriga) de França. Si son capacos de fer-nos canviar la constitució, realment són qui manen i deuen estar.
    Em sembla molt bé el que s'ha fet: l'alcalde, el responsable de festes i la corporació.
    Només que jo li hauria posat una foto del Crist de la Sang.

    ResponderEliminar
  11. No sé per què parleu tan insistenment d'altres anys, quan el ventilador parla clarament de coses que estan passant esta mateixa setmana. Deixeu de mirar al passat i responeu clarament!

    ResponderEliminar
  12. El Rei ens saludava al llibre de festes?

    ResponderEliminar
  13. El llibre es sols per als amics delmtripartit.
    Es nota que no estem a valencia, per aixo el nostre presendent no ha dir res.
    i del rey ni parlem.
    o seran que estos no tenen res a dir

    ResponderEliminar
  14. Tu que critiques tant als altres per coses de llenguatge, no et sembla que claves bé la pota quan dius

    Molts comerços han afirmat (fusteries, obrers...)?


    O siga que les fusteries i els obrers són comerços?

    ResponderEliminar
  15. Els amics més arrimats al govern ens han despertat hui anunciant que ja està el llibre de festes de Tavernes.

    això voldries tu, ventilaor, que els amics del govern et despertaren....

    ResponderEliminar
  16. No tenen res a dir. No són les seues festes12 de septiembre de 2011, 2:22

    Que tindran que dir un rei i un president que no han vingut mai a festes ni són les seus? El mateix que podria dir Obama. Per tant, com ningu té res a dir, jo demaneu que posen a Obama que donaria més prestigi al llibre y això exiria en tota la premsa , radio i TV mundial del mon.

    ResponderEliminar
  17. No sé per què parleu tan insistenment d'altres anys, quan el ventilador parla clarament de coses que estan passant esta mateixa setmana. Deixeu de mirar al passat i responeu clarament!

    TENIM QUE MIRAR ARRERE I NO REPETIR ELS ERRORS ADEMÉS DE RECORDAR COM SE LES GASTAVEN ALGUNS

    ResponderEliminar
  18. Per a sorpresa del veinat hui hi havia personal contractats per l'ajuntament per a faenes agraries servint la paella dels majors. On estaven els regidors que sempre, com a costum, escudellaven la paella?
    Sap el que ha manat als contractats de l'estiu que poden retirar la subvenció per utilitzar-los per a faenes que no els corresponen?
    Les seues funcions son variades, però entre elles no està la de escudellar paella

    ResponderEliminar
  19. Porque en vez de hablar de si la foto del rey o la foto del presidente de la generalitad y otras monsergas no os leis las normas de protocolo establecidas para estos casos y dejais de divagar y anclaros en el pasado, que el pasado pasado esta y no lo vamos a cambiar

    ResponderEliminar
  20. Festes patronals sense foto del Cristo ni de la Divina Aurora.
    Alcalde que va a la processó però no a la missa. Tria on se'l vorà millor, per a passejar-se, els actes religiosos sí que valen. Altres regidores són almenys coherents i no van a res. Prenga nota de la Sra. Llum i de la Srta. Karina.

    ResponderEliminar
  21. alanonim que diu: Per a sorpresa del veinat hui hi havia personal contractats per l'ajuntament per a faenes agraries servint la paella dels majors.
    Jo en pregunte si saps tambe, que els mateixos contratats per a seveis de jardineria i no agraries com dius tú, han fet alguns jardins en el poble com escola taller,pero no consta ningún cartell en ells que així ho diga,perque pareixser que eren cobtrates que deurìa d´haver fet el señor Herminio,pero per falta de ma d´obra no podía fer-les. Hooooo sorpressa!!!!

    ResponderEliminar