martes, 13 de septiembre de 2011

EL GOVERN DE L'ACCESSIBILITAT

Els memebres del tripartit han passat prou de l'accessibilitat. Ara resulta que es fan els bous i a les primeres de canvi el govern ha fet que durant tota una setmana, inclòs quan no hi ha bous, el carrer Major siga inaccessible.
El cadafals privats tallen les voreres i les barreres posades pel carrer fan impossible que una persona amb cadira de rodes o un cotxet de xiquet puguen anar per la vorera. Han de baixar al carrer i passar per mig dels cotxes amb el perill que comporta.
Més quye una crítica volem fer una petició...que deixen lliure un espai dels cadafals perque la gent puga anar per les voreres. No potser que per quatre dies estiguen les voreres tallades més d'una setmana.

11 comentarios:

  1. xè¡¡¡ ventilador eres patetic, que son festes cada vegada vas a menys, posat les piles. Al principi deies algo de trellat, pero ara dones algo de risa,,no ens dones gust ni de llegirte ni als del PP, EL DIARI DE Tavernes te fa la competencia,,, espabila

    ResponderEliminar
  2. Serem patètics per a vosté, però molta gent ens expressa la gratitud per dir coses com estes. A vosté i al govern igual no li importa si durant una setmana no es pot anar per la vorera del carrer Major, però a tota la gent que passa per ahí sí, i molta d'eixa gent ens agraix que tractem temes com este en teoria "menys importants".
    Simplement, sino li agradem no ens llisca

    ResponderEliminar
  3. xè!!anónimo!!no se si tindras cultura ,pero cor segur que No.

    ResponderEliminar
  4. xè¡¡¡ Si algun dia la veu el fallara, es una cosa mala.pero que el fallen les cames o la vista en cara es mes mal.

    ResponderEliminar
  5. Anónimo xé¡¡¡.Tu si que eres patetic, deuries de pasar un dia sanser sentat en una cadira de rodes, o en els ulls embenats,per a conprovar la accesibilitat del carrer major.
    Vius en un altre poble¡ o en el mon de BARRIO SESAMO,a on tot es fantasia i tot els para bè.
    DIGEN LO QUE DIGEN.

    ResponderEliminar
  6. ventilador que casualidad que siempre sacas temas referentes al gobierno actual se ve que en el otro deberias de ser el mejor paza agradecida del anterior gobierno lo mas seguro sera que no lo publiques pero que te sirva de reflexsion

    ResponderEliminar
  7. També trobe que no es tracta de emprar de mà el "recurs fàcil". Jo també he escoltat moltes queixes, més del que m´esperaba, de gent que no pot transitar normalment per les voreres, fins i tot matrimonis joves amb nadons.

    A títol personal, he de reconéixer que els cadafals donen un aspecte "refrescant" a la anodina visió del carrer major a la que estem acostumats, però crec que hauria d´haver-se cuida´t un xic més els accesos per la vorera quan no es celebren els bous.

    Atenent als detalls, les coses poden millorar. Salut :

    V.

    ResponderEliminar
  8. D'això no en diu res l'Associació Valldigna Accessible??

    ResponderEliminar
  9. Pense que aquest govern si que es preocupa per l´accesibilitat sino que vegen les diverses noticies a la premsa respecte a la platja accesible.
    A l´altra deurieu d´informar-se un poc més abans de parlar

    ResponderEliminar
  10. apanyeuse a bones valents

    ResponderEliminar
  11. Enrique Estruch-UPyD Valldigna28 de septiembre de 2011, 5:03

    Ara n'hi han 40.000 nanos p'accesibilitat, poc a poc...

    ResponderEliminar