miércoles, 21 de septiembre de 2011

EL GABINET D'ALCALDIA DE TAVERNES NO ESTÀ OPERATIU

Ai mare que ens han contat, i no ha sigut un pardalet, que el Gabinet d'Alcaldia de Tavernes estarà tancat fins el 3 d'octubre. El motiu no s'ha confirmat perquè ningú dels govern ha donat cap explicació a ningú, però males llengües diuen que està tancat per vacances.
Un cartell fet amb un foli, indicava que el gabiner d'alcaldia romandria tancat fins el 3 d'octubre.
Això sí que és bo, agafar-se vacances als tres mesos de començar a treballar! això és una burla als pocs que tenen faena i als molts que estan a l'atur.
No es pot consentir que el Gabinet d'Alcaldia estiga tancat dos setmanes sense cap motiu de pes. Per favor, que el tripartit rectifique una vegada més i pose algú, encara que siga de suplent, ocupant-se dels Gabinet d'Alcaldia, la gent mereix ser atesa. I sino troben a ningú, que es pose un dels regidors que té dedicació a l'ajuntament que per això cobren. Hi ha cinc regidors amb dedicació parcial o total, que un dells estiga al despatx atenent a la gent que tenim dret a ser atesos.
Ara que cadascú comente allò que vulga, però este fet és injustificable.

33 comentarios:

  1. Voleu dir que Amador se'n va de vacances?

    ResponderEliminar
  2. Ventilador no es tan raro, fin on jo se. EL alcalde a anat als estats units, ha tingut vacances i ara altres. Que pasa, un mestre encara te mes vacances.

    ResponderEliminar
  3. El que passa és que abans era una única persona la que feia la feina d'Amador. Ara en són 2 (Amador i el xicon de protocol) i damunt tanquen.

    ResponderEliminar
  4. Enrique Estruch-UPyD Valldigna22 de septiembre de 2011, 3:17

    Estárán intentant desfer el merder que diuen s'han trovat.Carmen si está localizatble al seu móvil:a que no el vaig enganyar cuant el vaig dir qu' encara el faltaba per trobar un milló més cuant en vas dir que en teníes ja tres?. Hai cuant escomençe a parlar de veritat... per si acás no es pergau la premsa estos dies.

    ResponderEliminar
  5. lo vostre es parlar per parlar xicons... no sabeu de misa la mitad!! PATETICS

    ResponderEliminar
  6. Uf, en quines mans estem i volen que estem.22 de septiembre de 2011, 19:06

    Xe, aquest bon home que es dedica a promocionar-se pels diferents blocs vallers, no podria aprendre a escriure (o escriure directamente en castellà)?

    ResponderEliminar
  7. Enrique Estruch de UPyd:
    Per a quant el teu blog.
    Crec que aportaries molt a l'opinio publica

    ResponderEliminar
  8. En cuant a escriure en valenciá o castellà, ja he dit en atres mijtans que mes val escriure un mal valenciá que un bon castellà, el problema es que no vaig arribar a aprendel-ho en escola , i esta setmana pasada en vaig matricular en el curs básic de valenciá de la EPA, per lo que en poc de temps espere poder escriure corréctament, mentres tant, tingau un poc de paciencia amb els meus escrits, perque no pense parar d'opinar a tot arreu, al fí i al cap , a que m'enteneu?
    En cuant als que diuen que m'estic promocionant, efectívament el únic lloc que mos deixen a UPyD apareixer es per internet, per lo que t'asegure que vas a tindremos hasta en la sopa, en lo cual conecte en lo del Blog, busca i agregat al de Toni Cantó i te vas a quedar un rato sorprés, jo no done ja pa més qu' escriure en els mitjans locals que en deixen expresasrme en total llibertat. Desde aç'i gracies a Raul Gil i als editors de La Cotorra i el ventilador, aixi com a Sergio Espinosa i Carlos Gimeno.
    Per cert, este es el mitjá on més me s'ataca, perque será, será qu'estic posant nervioset a algú?

    ResponderEliminar
  9. Al que diu que lo vostre es parlar per parlar..., si eu diu per mi , llig en este mateix periódic el meu articul sobre la piscina coberta, i lo que segirá, vorem qui parla per parlar...i qui son els patétics.

    ResponderEliminar
  10. Xe, Enrique Estruch, cuant estaba el PP ni sabiem que existies.je,je,...
    Per favor un dit de trellat i ja esta be de tanta desficasia.Dexieu en pau al nou gobern....
    Abans ni sabieu que hi habia Ajuntament i ara de repetent vos haveu il-luminat i si que hi ha Ajuntament? Sou un poc pesaets i repetitius i asimileu ja de una vegada que ja no maneu, que no sou ningu important i que simplemente voleu protagonisme.
    Uno de la vall.

    ResponderEliminar
  11. Jo soc del pp i a este bon home no le vist en la vida per la sede, no sera que era del psoe.
    Si ha montant una reprensentació dun partit que es una escició sel psoe dic jo que vindra del soe no del pp.
    O es que voldria anar en alguna llista, la que fora, i com no el volen ni en pintura ha decidit anar per lliure.

    ResponderEliminar
  12. Enrique Estruch-UPyD Valldigna25 de septiembre de 2011, 2:40

    Venim del nort, venim del sur...d'on venim?degueu de ser un poc jovens o apolitics si no sabeu d'on vinc.Efectívament , no m'aveu vist per les seus ni de Psoe ni de PP perque , hasta fá uns huit anys pertenexía a Unió Valenciana, de la cual he sigut primer, secetari local i comarcal, i després president local ,hasta que li pasí el cárrec a Lucía.Després hem estat militant ella i jo en una escisió dels progresistes d' eixe partit ante el inmovilisme d'este i la poca vergonya del penúltim traidor senyor Chiquillo , al que ara volen fer fora del PP, aixina es com Roma pagaba als traidors. Durante este últim periode he estat fora de la polícia activa donat que ninguna opció m'era atraciva , no soc socialista pero tampoc compartixc el conservadurisme en el fons del PP, encara que es vullguen disfrasar de centristes, pero si he estat ajudant en lo que he pogut tant desde Aceplat com al anterior alcalde i com heu estic fent ara : pregunteuli al senyor ex-alcalde Manolo o l'actual tenient d'alcalde senyora Canet per mí.
    I perqué ara torne al ruedo : perque n'hia un partit en el que hem veixc representat.
    Que si volía anar en una llista i no m'han deixat? No eu he pretés mai, ja el senyor Gascón Pelegrí hem va proposar sobre els anys 90 encapsalar la llista del PP i eu vaig rechazar, pues entonces encara eixe partit era mes conservador qu'ara, i posteriorment, i ahí están pa confirmar-ho els meus ex-companyers de partit Gascón , Lucia, Cháfer... per a confirmar-ho, que no he vollgut mai en UV anar en cap de lloc d'eixida .
    En estes últimes eleccions locals i en el ánim de frenar a Alternativa li vaig dir a Manolo per amistat personal amb ell i amb Amparo Espí i Mario Enguix,que contaren en mi pa lo que fera falta, pues sabía que li anaven a fer mal com aixina ha segut.I ara algú estará pensant , que cahaquetero, ara ajuda al govern, : pues sí, AJUEDE AL MEU POBLE a eixir endavant, i desde fa unes setmanes , torne al ruedo polític actiu perque pense que es l'hora de fer-ho, donat la que tenim damunt i al no satisferme les opcions existents i haverne trovat una que sí.
    M'han acusat de ser ex-Gent de Tavernes : compartim moltísimes coses pero pense que n'hia que anar de la má d'un partit nacional o no es pot fer casi res.
    Curiósament, escric en este i en els atre dos periodics digitals locals i en este que es en el que mes escriviu els que es definiu de PP o Psoe es en el que més se m'ataca, mentres que en els atres, en el qu'escriuen més els nacionalistes , m'ataquen per espanyolista...perqué será, meu podeu explicar? O es qu'estic posant nervioset a algúns?
    Seguirem parlant, bon cap de semana.

    ResponderEliminar
  13. P.D. Llegiu el meu articul d'opinió en esta revista sobre la piscina coberta en l'articul "recta final de feste" i a partir d' ahí segiu anant calsificanme, pero antes no es pergau els segon i tercer capitols : el parking i el estrny cas de la concejala remolona, entic pa uns i p'atres, ja eu voreu, perque la veritat sols te un cami...

    ResponderEliminar
  14. Durante los 4 años que ha estado Manolo de Alcalde, nunca se ha cerrado el Gabinete de Alcaldía. Me parece una poca verguenza que cierren durante 2 semanas, además no es la 1ª vez que cuelgan el letrero en la puerta.
    El que no pueda estar atendiendo que dimita, que personas necesitadas de trabajo y sobre todo dinero hay muchas.

    ResponderEliminar
  15. Enrique conta-li la teua vida als de La Cotorra a vore si te la publiquen.

    ResponderEliminar
  16. Enrique si vols ajudar al poble lo millor que faries es desapareixer,anarten ben llunt,que tu eres la tipica mosca collonera,lo de la sardina el sona de algo?la butjaca si aaaaa.
    y els pisos que venieu engañant a la gent,sort que la veritat te un cami sinos flipariem

    ResponderEliminar
  17. Enrique Estruch hem pareix un poc pesat.
    Podires parlar dels temes que es tracten i deixarte de parlar de tu.
    No comprenc com et publiquen els comentaris.

    ResponderEliminar
  18. El gabinet d'alcaldia no s'ha tancat ni un dia.
    El secretari particular de l'alcalde no esta per vacances però les funcions d'atencio a veïns per a cites i demés les està fent i les ha fetes des del primer dia la regidora Vanessa. I l'alcalde ha estat tots els dies a l'Ajuntament.
    Per què no s'assabenteu de les coses?

    ResponderEliminar
  19. Enrique Estruch "la mosca cojonera" seguns algú26 de septiembre de 2011, 1:44

    Senyor tres anónims, si he parlat de mi es perque estaveu diguent mentires, ara , vos emplace a que, si tanc en conegueu, doneu la cara i debatirem de tú a tú, sense insinuacions, com lo de la sardina, tingau lo que tenen que tindre els homens,pues si no en teniu en grau d'infedensió sobre vosatros, si es que aneu a seguir atacanme personalment.
    Senyor anónim de les 12.40 : en la seua afirmació de que tinc que desapareixer, demostra vosté el seu caracter feixista del que , cuant a algú li molesta algo, eliminar-ho, i en cuant a La Sardina diga vosté clarament que insinúa , done la cara, perque el que suscriu, després d'una temporada fora del mon inmobiliari, a tornat i tinc la satisfacció de que les finques que administre son en majoría per recomenació de gent que ha treballat en mi, per lo que no seré tan mal profesional i no avore enganyat a tans com vosté insinúa.En cuant a La Sardina,mon pare es cárrec de la directiva de la mateixa i está colaborant actívament pa que alló s'acabe, pregunteli vosté a la senyora Canet o al senyor Vidal, o als técnics d'urbanisme, per lo tant tan mal no eu faría si es vosté lo que insinúa, Tinga collons i done la cara si va a seguir atacanme personalment.
    Senyor de les 12.14 : en la cottorra al menos els contertulis en respecten i no es claven amb mi personalment com vostés : li dic lo mateix , done la cara, tinga collons.
    Senyor de les 14.17: Com pot vore, no tinc mes remei que parlar de mi si m'ataquen personalment, i en cuant a parlar dels temes, llixga vosté l'articul de la piscina i el que vaig a escriurte en cuant acaba de contestarlos, i vora que també sé parlar d'atres temes.
    I es que , vostés meu confirmen dia a dia en l'atac personal, que no politic a les meues idees: algo estaré fent de pupa a algú , cuant tenen que recurrir al desprestigi personal sense donar la cara, amagats darrere un anónim, algó de veritat estaré fent vore.

    ResponderEliminar
  20. P.D. de part del pesat, ja he escrit en el articul sobre la recta final de festes, un compte que a algú vos sonará, a alguns.
    I vos convide, als que digueu que sols parle de mi, que llixgau no sols este periodic, sino també els de la competencia,i voreu com , cuant no tinc que pedre el temps defeneme d'atacs personals de gent cobarde que s'amaga darrere un anónim, escric de lo que toca en el dia a dia, cosa que açi no estic poguent fer, pues ja tinc prou defenenme dels cobards que llançen la pedra i amgauen la má. Perque no hen repliqueu al tema del nou cap de policia? Va por ustedes.

    ResponderEliminar
  21. una simpatizante de UPyD26 de septiembre de 2011, 10:33

    Me parece de muy poca verguenza que a estas alturas todavía hay adultos (si fueran niños lo entendería), que se porten como niños en un patio del colegio.
    Señores, en que epoca vivimos,que al Sr Estruch se le amenza queriendole hacer callar o invitandole a desaparecer del blog para que no pueda dar su opinión.
    Creo recordar que estamos en un pais libre, en el cual cada uno es libre de expresar sus ideas, claro está sin insultos y descalificaciones para nadie. Para algunos por lo que estoy leyendo el Sr.Enrique Estruch no es santo de su devoción, pero no por eso se le puede hacer callar para que no de su opinión, sobre las cosas que nos afectan a todos en Tavernes, nuestro pueblo.
    ese pueblo por el que deberíamos de mirar todos con cara al futuro, dejando atras "dites y diretes" lo pasado, pasado está.
    Señores, miremos por un nuevo futuro, mejor para los nuestros. Dejemos de descalificaciones los unos contra los otros y escuchen lo que hay que decir, sea de quien sea. Piensen todos juntos por un futuro por y para Tavernes.
    Es verdad que las moscas cojoneras son muy molestas, pero también tienen su útilidad , sobre todo en politica, que bien esta que piquen a alguien, para que sepan que siempre están ahí y no dejen que los demás se duerman en los laureles

    ResponderEliminar
  22. Enrique:

    El que no pots fer es marejar els temes.

    Si vols parlar d'un tema en concret fes un article d'opinio a este blog, al teu o a altres de Tavernes que segur que tots estarem molt gustosos d'opinar.

    No es per criticar pero, per favor, no mescles el fin de les festes amb la piscina o coses paregudes.

    Moltes Gracies Enrique de UPyD

    ResponderEliminar
  23. Enrique Estruch i Ferrando27 de septiembre de 2011, 0:42

    Tens raó , amic anónim de les 10,34, de que he barretjat els temes pero es que han surgit aixina, contestant a uns i atres , no se com fer arribar un articul d'opinió a este periodic, per lo que li demane desde açi al editor hem diga com ferlilo arribar, i tot estará més clar.
    Moltes gracies simpatizant de UPyD i al anónim mentat pel vostre suport i educació al parlar.
    seguirem en contacte.
    Al senyor anónim cobarde de 14.17 25 de Septembre : el creus molt valent amagat darrere el anonimat, pero tin en conte qu' escrius desde un email i que hasta la base de datos de Microsoft va ser vulnerada....per lo tant,si tens que atacarme personalment dona la cara o callat, o el desenmascararé jo, tincs amics hasta en l'infern, i molt bons en el partit al que tan defens, tan bons que hasta ja se qui sou tú i l'editor, tiu mateix.

    ResponderEliminar
  24. MARIA LOURDES VALERO BLASCO27 de septiembre de 2011, 1:00

    Estic ja un poquet cansada de que si escribim més bé o més mal. Jo crec, de veritat, que el nostre problema en aquest moment no és com s´escriu o es deixa d´escriure, el nostre problema es poder avançar en estos moments de crisis per a tots, i deixar de discernir que si escribim bé o mal. ¿Quan ú te fam, qué més dona que li fages carn o peix?. El que vol es menjar.
    Pensem en solucions, i no en diéresis, ç trencades, o dues ss. El nostre poble en aquest moment necessita alguna cosa més que tot aixó.

    ResponderEliminar
  25. Així ens va, si no li donem importància a com escrivim o parlem. I el que vindrà. En fi...

    ResponderEliminar
  26. Enrique Estruch-UPyD Valldigna28 de septiembre de 2011, 4:59

    Sí que li deguem donar importancia, pero la justa, sense que la forma tape el fons, com pasa en el meu cas, qu'escric fatal perque no he pogut estudiar la llengua , estic en ello, pero tots m'anteneu, veritat? hasta els meus amics que tant méstimen senyors anónims...

    ResponderEliminar
  27. MARIA LOURDES VALERO BLASCO28 de septiembre de 2011, 9:34

    Estimado anónimo:
    Me he dado cuenta que sólo pensáis en como escribir bien, como ya dije en un comntario anterior, cuando hay hambre lo mismo se come pan que carne, así que, no es momento de darle importancia a la lengua, todos hablamos tanto el valenciano como el castellano, y como criticais tanto a los que no sabemos escribir "valenciano", que no es lo mismo que catalán, si vamos a "filar prim", de ahora en adelante os escribiré en castellano, y estoy segura, que seguiréis encontrando faltas de ortografía y gramatica en mi manera de redactar, pero lo importante no es cómo escribo, sino lo que escribo.

    ResponderEliminar
  28. Enrique Estruch, no esta solo con este Barco. ¡¡¡pronto será flota¡¡¡
    Tota persona és part, subjecte i objecte, de la comunitat del benestar dins l’espai territorial i social que li dóna forma pròpia: el municipi.
    Els nous nàufrags amb la politica són, patidors de soletat han perdut els lligams de la relació social, i per separació amiguisme i males formes, conformen modificacions socials que orientaran la política municipal de Tavernes de la Valldigna.

    Aguesta aposta per UPy D, la verdadera llibertat individual s’ha de practicar en el si de la comunitat, perquè la moral no és només una qüestió de consciència individual és, també i, sobretot, una qüestió de la comunitat.
    És en la comunitat on rau el conjunt de comportaments i pràctiques que condicionen i ajuden al raonament individual i moral de les persones. És per això que en UPy D, parlem de construir comunitats. Creiem que aquesta perspectiva permet el reconeixement tant de la llibertat individual com la dimensió social de l’existència humana.
    Per aquesta raó la nostra proposta pels municipi de Tavernes de la Valldigna, té un objectiu fonamental: construir comunitats locals. Construir comunitats en l’àmbit municipal vol dir fer de les nostres ciutats i espais de convivència i de benestar, espais segurs, de progrés i de cohesió social.
    UPyD, Significa apostar pel desenvolupament sostenible, per la innovació i per la dinamització
    econòmica i social. Significa implicar el conjunt de la ciutadania en els afers de la col·lectivitat.
    Vol dir, en definitiva, treballar des dels ajuntaments amb el conjunt de la societat per aconseguir que creixin els lligams de solidaritat, que es reforcin els nostres valors i , així, el nostre sentit d’identitat com a poble.

    ResponderEliminar
  29. ¡¡¡Que nos hundimos!!!

    ResponderEliminar
  30. Enrique Estruch i Ferrando29 de septiembre de 2011, 12:46

    Senyors anónims, crec qu'el tema mos s'hen anat de mare a uns i a atres,uns atacanme i jo contestant, desde açì es done la ma pa que , endavant, deixem els atacs personals i mos centrem en els temes, jo eu vaig a fer, espere que vostés també, i que cuant en vegen pel carrer, en saluden si hem coneixen i pogam fermos un cafenet i discrepar desde l'educació i el respecte mutuo,un abraç de pau a tots vostés.

    ResponderEliminar
  31. Por cierto , el gabinete de alcaldía sí está operativo, hay dos personas atendiéndolo y acabo de hablar con Carmen Canet por teléfono, luego que no cunda el pánico, que el barco tiene capitán y marineros a bordo.

    ResponderEliminar
  32. Vicent Ferrer i Torres30 de septiembre de 2011, 17:23

    No, si "¡¡¡Que nos hundimos!!!" anava per tu ("Enrique Estruch, no esta solo con este Barco. ¡¡¡pronto será flota¡¡¡"). Es veu que no sols tens problemes amb el valencià.

    ResponderEliminar
  33. Ya se que iba por mi , por lo menos Vicente das tu nombre y apellidos, con dos c...lo que pasa que no debo replicar a los que opinan de lo que yo no he escrito, los problemas con el valenciano los solucionaré, espero, en más menos un año y si nos hundimos o no, lo decidirán las urnas, de momento en las nacionales nos dan 4 diputados por Madrid y otro posible por valencia, Toni Cantó, y otro por Guipuzcoa, Ruben Múgica, seguro que te suenan los dos nombres, y otro posible en Murcia, donde en la capital yá tenemos dos concejales.. Un saludo y mucho gusto de discrepar con personas correctas y educadas, seguiremos hablando,y si oyes un castillo de fuegos el 20-N por la zona de la calle San Agustín, ya sabes quién será el autor.

    ResponderEliminar