lunes, 19 de septiembre de 2011

DONDE LAS DAN LAS TOMAN...HAS ATACAT, ARA ÉS LÒGIC QUE T'ATAQUEN

No sabem per què l'alcalde, Canet i el tripartit es van extranyar de que el rector de Sant Pere, en el sermó de la missa abans de la Pujada del Crist diguera que els diners emprats en contractar a Xavi Castillo haguera sigut millor destinar-los als necessitats. És normal que ho diga, Xavi Castillo va faltar al respecte a tots els cristians i ho va fer en la Plaça Major i damunt li pagarem. Millor donar els diners que donar-li'ls a una persona que insulta.
Res justifica que una persona, per molt artista que siga, isca a la plaça i insulte amb paraules com "pijos, la figa calenta, retrassats, marica..." a Joan Pau II. Este papa ha sigut un exemple se sacrifici personal, de lluita contra una enfermetat devastadora, de perdó a qui va intentar matar-lo, d'acostament a totes les religions, de respecte a tot...i va un tio i en plena plaça major el posa a parir.
Açò fa que el rector, des de sa casa i on pot, que és a l'església, diga als seus fidels que és vergonyós gastar-se uns diners amb un personatge que insulta.
Xavi Castillo té recursos, però no va oferir un humor intel·ligent, sino un humor que falta al respecte. Imagineu el show sense paraules ofensives...ens haguerem rist igual i ningú s'haguera ofés (en això estarem tots d'acors nacionalistes i no nacionalistes).
Tornem a les paraules del sermó. Simplement es va dir que per a faltar millor gastar els diners en els necessitats. I li ho va dir directament a l'alcalde. És normal que si t'han atacat ara es defenguen. El tripartit ha de saber que si ofenen a gent, la gent els ofendrà. El rector els va dir una veritat, i la va dir en el púlpit, on ha de dir-la. L'església té dret a informar els seus clients, té dret a defendre's i això ha fet.
Què volia l'alcalde? que li donaren les gràcies? Això ja ho han fet els de la vieja guardia del Bloc que encara estan operatius i influint en el govern. Després del rapapolvo, l'alcalde va buscar refugi en el ventall de Carmen Canet...qui havia llegit en missa i havia consentit l'espetacle de Xavi Castillo...totalment il·lògic.
No es pot faltar i després demanar que no es queixe, ja era hora que algú diguera una veritat com que Xavi Castillo va faltar al respecte...que la plaça estiguera plena no justifica res, (com a exemple, simplement com a exemple, i sense voler donar cap idea) si un regidor anuncia que eixirà a fer dos mil flexions vestit de pitufo i portant la bandera d'Espanya tot aniríem a la plaça a voreu, però no seria un espectacle adequat.
El mal ja està fet, ara el tripartit que aprenga i abans de contractar un dels seus amics que pense les conseqüències. A Tavernes l'església esta ajudant a més de 200 famílies necessitades, impartint alfabetització i valencià a inmigrants, formant a joves en valors de solidaritat, caritat i fe, fent visites a malalts, ajudant a famílies amb problemes de drogadicció... sino fora per l'església, molta gent de Tavernes estaria sofrint molt més del que patix. No mereix que l'insulten.
Haver faltat i ara no acceptar una crítica sí que és de ser intolerant.

13 comentarios:

  1. A part de que s'ataque a la iglesia d'eixa forma, lo cual com poc creient que soc, em pot ofendre més o menos, pero pense que es deu de respetar les creencies de la gran majoría dels que estaben presents en eixa plaça,i l'actuació va ser del tot ofensiva amb els católics, jo pregunte a Xavi Castillo, a que no tens ous de clavarte en el Islam?
    En cuant al atac al PP, aixó entra en el cárrec, pero lo mes lamentable de tot va ser la simulació de actes sexuals soesos repetits e innecesaris davant menors d' edat , lo cual pense que sobraba del tot, i més a un humorista tan inteligent i profesional com Castillo, al que vaig vore fá uns anys en la plaça de la casa de la cultura i en va encantar (clar, si no eres del PP)i per aixó tenía ganes de vorelo.
    En fí, si averen portat a Arévalo mos haverem evitat el eixir hui en la primera plana del diari decano, avore si aprenem dels errors, Jordi,jo avera segut tú havera tallat l'espectacul de soca rel pel tema dels actes sexuals ante menors.
    Enrique Estruch-membre UPyD Tavernes

    ResponderEliminar
  2. Ja era hora que algú li cantara les 40 al govern. Ja era hora que el Ventilador, el rector, el PP i el senyor Estruch digueren allò que pensem la major part de la gent. Ma tia va estar a la plaça sopant com tots els dies, s'ho va tragar tot lo del Javier Castillo i em va dir que no li va agradar gens, que se'n va empassar. Ara que el tripartit s'empasse esta que li cau.
    Llàstima em dones Jordi, Tan jove i amb tan mal de caps per no manar tu, ja has tingut que soportar els bous i ara el Castillo, quines festes ens has donat, s'ha parlat més del tripartit que de les festes.
    Tot veguerem que els bous no tenien quirófan i el govern si que el demanava a la plaça. No sabeu per on aneu, "tres son multitud"

    ResponderEliminar
  3. El que no comprenc es que fa lalcalde en misa.
    Vol anar a misa i repicar i axina li ix.
    Tots els del bloc son igual, es creuen que tot es para be.
    Per un costat el bloc fa manifestacions antitaurines a gandia i a Tavernes o fa paganto ell quan abans era debades per al ajuntament. Per un altre costat paga per a que es burlen de lesglesia i despres es possa el traje i a lesglesia ben mudat.
    Senyor jordi o som o no som. que se li veu el plumero

    ResponderEliminar
  4. A mi podeu dir el que volgueu:

    La Biblia i l'Evangeli ho diuen clar:

    Mat 18:15 “Si el teu germà et fa una ofensa, ves a trobar-lo i, a soles amb ell, fes-li veure la seua falta. Si t'escolta, t'hauràs guanyat el germà.

    I ací estic mirant que tots molt catòlics, apostolics i romans però tots feu al contrari.

    ResponderEliminar
  5. totalment dacord amb harri

    ResponderEliminar
  6. Pel que observe s'acaba de descobrir ací a Xavi Castillo.

    A mi, si no m'agrada una cosa, m'en vaig. He eixit d'alguna actuació teatral perquè no m'ha agradat. També m'en he eixit d'alguna sala de cine també perquè no m'ha agradat la pel·lícula. Però no em passa pel cap demanar que la retiren o que no contracten l'actor que no m'agrada. Jo valore i actue en conseqüència però no vullc obligar ningú a comulgar amb els meus plantejaments. És part del meu ceixement personal en llibertat.

    L'Esglèsia oficial està massa acostumada a manar. Ha manat molt durant segles i és difícil canviar en decenis. No parle dels qui estan treballant dia rere dia amb gent necessitada, gent que de segur no es preocupa pel Xavi Castillo ni per altres assumptes menors com aquest (SÍ, HE DIT MENORS!)

    L'esglèsia va comdemnar Galileu i el va regenerar fa ben poc. Fa no massa temps ha comdemnat també per exemple llibres com El Codi da Vinci (SENYORS, QUE ÉS UNA NOVEL·LA I NO UN LLIBRE D'HISTÒRIA!) o pel·licules com "Yo te saludo Maria" però calla front a injustícies clares (per exemple, cada maltractament a les dones exigeix una condemna clara de l'esglèsia i sols he escoltat als retors donar la culpa d'aquestes situacions al deteriorament de la família, oblidant que la violència contra les dones també existia en temps de Franco, un temps on l'unic missatge de l'esglèsia per a la dona era la seua submissió a l'home, al carrer i al llit).

    Finalment, no crec que el Castillo insultara l'esglèsia real. Almenys jo, com a cristià catòlic no em vaig sentir insultat en les meues creències. Va dir moltes coses que no em van fer gràcia, però això és un problema meu, no de la resta que ciutadans que sí que van disfrutar amb Castillo. És tracta simplement d'un exercici personal de tolerància que ens exigeix el viure en llibertat.

    "No és tolerant qui no tolera la intolerància."
    Jaume Balmes (1810-1848) Filòsof i sacerdot

    ResponderEliminar
  7. A quanta gent insulta l' esglèsia i de quanta gent fa mofa sense rebre resposta. Ells són els que haurien de repartir els seus diners entre els pobres i no lluir un anellot de més de 3000 euros.

    ResponderEliminar
  8. Perdona'ls, Senyor, no saben el que diuen20 de septiembre de 2011, 7:34

    Xapó, anonim de les 06.23

    Eixa es la part de l'església i els acòlits que ens ha tocat viure.
    L'altra església, la del patiment, la de l'ajuda als demés, la del perdó, la d'estar al costat dels afligits, eixa no la veiem per Tavernes ni menys en tots aquells que com el titular "Donde las dan las toman...."

    Si algú et colpeja la galta dreta.....

    Però ara li responem : "Jesucrit, tu de que vas!!! A mi si em toca només , no cal ni una galtada, jo li'n torne tres, li done una pallissa i el deixe mig mort.

    "Donde las dan las toman...".
    Ai ventilador, ventilador quin poc nivell!!!

    ResponderEliminar
  9. a l'anòmnim de les 5:18, que diu que cal perdonar. Vosté utilitza les paraules com vol. Tot cristià haurà perdonat el desficaci de dur a Castillo, però això no lleva que se li diga a la cara a l'alcalde que no ha obrat bé. Segur que el rector el perdona, però ha fet molt bé de cantar-li les 40. Per cert, Jordi es va aflamar, quan el van nomenar va buscar el ventall d'una companyera per llevar-se el sofoco, a quien les pica ajos come.

    ResponderEliminar
  10. jejeje, quan de mal pedre veg per ací. Els del pp sou tots igual? Senyores i senyors, pero si han sigut les millor festes del poble en ays, que digueu? Les millors i mes barates en diferencia...

    ResponderEliminar
  11. A l'anònim de les 09:05. Sembla que la teua capacitat d'entendre l'evangeli es prou reduïda, dons la cita que el de les 05:18 ha utilitzat, de cap manera parla de perdonar, sinó de la manera en que s'ha d'actuar davant una suposada ofensa que, abans de fer-la pública, el primer que s'ha de fer i sempre es parlar-ho en privat.

    El perdó i sempre, per part d'un cristià s'ha de donar, això tot cristià ho te clar. Però l'esmentada cita res parla del perdó, sinó de la manera, i com ja he dit, que s'ha d'actuar i que de cap manera s'ha fet per aquell que exemple havia d'haver donat.

    No canvieu el sentit de l'Escriptura a la vostra conveniència, perquè això us acabarà passant factura.

    ResponderEliminar
  12. Ahi vos agrada ahï, amb violencia: a quien le pica ajos come.

    No estava present pero coneixent a Jordi no crec que se sofocarà molt mes que es sofocaria de resoldre una equació diofàntica que per a ell es tan senzill com a per nosaltres sumar 2 + 2.

    I mes cites bibliques: qui a ferro fereix...

    Xe, si acabare creguent que haguereu volgut que Don josé hagues afagat una pistola i li hagues pegat dos tirs: en nom de Déu, com en les croades.

    ResponderEliminar
  13. Donde las dan las toman, doncs clar, si l'esglèsia no patira tants grans descobriments dels seus quefers oscurs, com per exemple els casos d'abusos a menors, etc. doncs no serien criticats per cap humorista.

    Hi ha una esglèsia bona, Sí!!! Però també està la de Juan Pablo II i Benedicte XVI, que reflexen l'esglèsia més conservadora, la de Rouco a Espanya, que nega la utilització del condó, cosa que causa milers de morts a l'Àfrica per VIH. O esque no recordeu les critiques del Papa al nostre gobern central quan va vindre a Espanya, això si que està bé???
    Estem acostumats i CANSATS a la doble vara de medir que té aquesta decadent i desfasada institució, cosa que si no fora així, tal vegada omplira els temples i no tindria tanta fuga de fidels.

    ResponderEliminar