miércoles, 8 de febrero de 2012

QUE PASSA AMB SETE SOIS? PERQUE NO S'HA COMENTAT UN VIATGE INSTITUCIONAL?

El Tripartit s'atrevix a deixar mig a fosques el poliesportiu i el pavelló pero no toca el festival Sete Sois Sete Luas.
No s'ha dit res del viatge que han fet a l'estranger diferents membres del Tripartit. Perque eixe ocultusme? perque se'n van de viatge fora i no es diu res oficialment? Hem vist a la web municipal de notícies la participació a Fitur, pero no veiem res del viatge de l'alcalde i més gent del govern.
Quanta gent ha anat, quants dies, que ha costat, per quin motiu? Son incògnites que oficialment han estat silenciades.
Sabem que han estat diferents membres del govern molts dies fora, ho sabem perque algú ho ha contat, pero el Tripartit ja no ha donat mes detalls.
Massa ocultisme, Hi ha por de dir que han estat de viatge a costa de tots? Estaria bo que ens deixaren mig a fosques i si que hi hagueren diners per anar de viatge.
Tot i que ara hi ha gabinet de premsa, d'este tema no s'ha volgut informar, el motiu pensem que es per eviar que la gent veja que alguns del govern han estat de viatge, i en plena crisi! Pero no estaven les arques municipals a cero ?


Per que el Tripartit no retalla en un festival que

10 comentarios:

  1. Que fuerte,? por que esa ocultación? Alguien sabe mas datos

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. En el Facebook de Pilar Altur puedes ver las fotos de Jordi Juan el alcalde, Victor Borrás concejal de Hacienda, Pilar Altur concejala de Cultura y Fabiola Serra Técnico de Cultura y otra gente.

      Dice que están en Pontedera (Italia - Provincia de Pisa)

      Ahora dirán que les han invitado, que no han pagado nada, que era gratis,... pero despues se lo cobran con creces en los conciertos de este verano y estos del tripartito se lo creen.

      No somos tontos!

      Eliminar
  2. Els datos son que cada uno sa pagat lo seu, axo segur, perq corria a carrec del ajuntament de italia. el q fa mes gracia es la hipocresia en que parleu com si el pp en 16 añs no a fet cap viatge institcional i avera informat de tot als 4 vents...

    ResponderEliminar
  3. Si no els ha costat res a l'Ajuntament és fàcil de saber, que presenten al pleno les factures del viatge i del hotel i ja està.

    ResponderEliminar
  4. Quien algo oculta algo teme, Carmen Canet, sal de ahí pitando, tu eres y entraste como independiente, vete al grupo mixto o te vas enemerdar, con perdón, mientras JJ, la niña y el guaperas de VB se ponen las medallas a costa de tu trabajo y salud.

    ResponderEliminar
  5. Bueno, y por que no empezamos a pedir las justificaciones de los viajes realizados durante 12 años por el antiguo gobierno, el del PP?
    Me parece justo que se empiezen a pedir justificaciones, pero todas, porque nunca hemos visto ni sabido que costaba los viajes de la anterior corporación, muchos de los cuales si que eran anunciados en la prensa y acompañados de artistas locales.

    ResponderEliminar
  6. Si se publica en el Fcebook no hay ocultación de ningún tipo.

    ResponderEliminar
  7. Si digueren que no els ha costat res seria lògic, ja que han tingut uns grans mestres durant setze anys.

    ResponderEliminar
  8. No diuen que no hi han diners??
    Estos tenen diners per al que volen.
    Per a viatges, Festiverns, Bous al carrer, cap de premsa, hores extres, ... si que tenen diners.
    Quina cara mes dura. 1800 parats a Tavernes i ells gastant els diners del poble anant mig ajuntament de viatje a Italia.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Desde luego que ahora si que puedo decir muy alto y claro que todos los politicos son iguales, cortados por el mismo patron, ellos drisfrutan y nosotros los ciudadanos a pagar ;Para pagar todas las facturas que se deben a todos los proveedores no hay dinero pero para hacer todo lo que se ve por ahi si que hay dinero PERO QUE FUERTE ME PARECE ..SI LOS POLITICOS NO COBRASEN ESOS JORNALES QUE SE PONEN NO HABRIAN POLITICOS EN ESPAÑA, YA PODRIAN RECORTARSE ELLOS Y PORNERSE UN SUELDO MILEURISTA COMO LA MAYORIA DE ESPAÑOLES Y VERIAN COMO EAPAÑA SALDRIA DE LA CRISIS YA, PERO CLARO, ESO NO ENTRA EN LOS PLANES DE RECORTE.

      Eliminar