viernes, 24 de febrero de 2012

PROTESTES, ALLÒ QUE ALTRES HAN CALLAT

Cadascú pot opinar com vullga, sempre que no falte a l'altre i manifestar-se sempre dins de la legalitat.
Per això ha arribat l'hora de parlar del incidents que han ocorregut a Valencia fa uns dies. Hem vist gent manifestant-se en contra de les retallades, hem vist càrregues policials, i comentaris d'uns i altres.
Nosaltres, des del Ventilador, ens hem quedat callats pero veiem que hi ha molta manipulació per ahí. Qui vullga vore la versió dels que acusen a la policia de radical ja pot vore altres blogs que parlotegen i volen però en una sola direcció d'opinió.
Algunes de les coses que no s'han dit en molts mitjans ara les direm ací:
-El dia dels incidents a Valencia, al col·legi Lluis Vives, el centre sobre el que ha girat tota la polèmica, sols faltaren poc més de 30 alumnes a classe, i quasi tots els mestres estaven al centre i no isqueren d'ell. Així que qui estava manifestant-se en realitat?
-S'afirma que la protesta començava per la falta de calefacció al Lluis Vives, i ara s'ha sabut que este centre tenia més de 80.000 euros al banc i per tant la calefacció no era un detonant de res. Aleshores qui va menejar açò?
-La policia va carregar, però que pocs mitjans han tret les imatges de la policia avisant a la gent perque deixara de tallar el carrer. Van donar molts avisos abans de carregar. Damunt no hi ha hagut cap hospitalitzat, els ferits foren lleus.
-La federació d'estudiants que més està menejant les mobilitzacions va perdre el 88% de la seua subvenció en els dos últims anys i ara se l'ha vist amb assessors del PSOE.
-El domini primavera valenciana l'han registrat afins al Bloc.
Que hi ha gent que està protestant és cert, però que també es vol manipular políticament la situació també és cert. Cadascú que opine com vullga, però les dades que ací hem dit en pocs llocs s'han pogut llegir per la manipulació que alguns estan fent. Qui vullga vore porraes, pancartes i demés pot vore-ho en altres blogs. Ací simplement hem dit allò que altres han callat. Ara que la gent es forme la seua opinió després de saber els dos costats.

15 comentarios:

  1. Que casualidad que la hija de Enric Morera, portavoz de Compromís en las Cortes Valencianas, estudie en ese centro educativo.

    El promotor de la iniciativa trabajó a las órdenes de la «número dos» de Rubalcaba.
    http://www.abc.es/20120224/comunidad-valencia/abcp-exasesor-psoe-instiga-campana-20120224.html#.T0dhpyVjM-I.twitter

    Mirad este link:
    http://www.abc.es/20120223/local-comunidad-valenciana/abci-falsos-mitos-protesta-valencia-201202230255.html#.T0ZcSsX2PqA.twitter

    ResponderEliminar
  2. No tens ni idea, estàs repetint el mateix que dia intereconomia (bona font s'heu buscat), cap de vosaltres ha estat allí i jo si, del que dius no té res a vore en la realitat, alumnes molts, mestres molts i càrregues de la policia sense avís més encara i no m'ho pots discutir ni negar per què jo estava allí i tu no. Tot aquest clima de crispació la creat la vostra delegada del govern, donant permís per atacar als estudiants d'ESO i Batxiller, sense mediar cap paraula. Segurament, com sempre, estareu orgullosos amb el govern de la vostra Barbaritat Valenciana, però entre les retallades i l'actuació policial hem tornat a l'època de Franco. Molts de vosaltres, votants de dreta, no sou rics i no podeu permetre-vos una escola privada i elitista, com consentiu que vos retallen en educació, com podeu repetir una i altra vegada uns arguments que no s'ho creuen ni ells?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La teua font quina es la sexta? Bona font també

      Eliminar
    2. La meua font quina és????? No saps llegir!!! Estic dient que estava allí!! Ho vaig viure en primera persona ningú m'ho ha contat!!

      Eliminar
  3. Ventilador: limita't a desinformar en qüestions locals, que anar més enllà és un vestit massa folgat per a tu.

    ResponderEliminar
  4. Gente que estuvo en la manifestación me contó que vio como grupos de jóvenes, que no chavales de instituto, no paraban de incitar a la gente diciendo "vamos a provocar".
    Además me contó que los jóvenes hacían fotos a la policía a escasos centímetros de sus cascos. Eso es una falta de respeto. Por cierto, cortaron la calle ilegalmente varios días y en uno de esos días, una ambulancia de urgencia quedó atrapada en el colapso.¿Quién es el responsable? ¿La delegada del gobierno?

    ResponderEliminar
  5. Ahir poguerem vore com Alarte (el líder del PSOE a València, per si de cas no ho sabieu) va convidar a les Corts al president de la federació d'estudiants que està menejant les protestes a València. Alarte és un oportunista i ací es mostra que les mobilitzacions d'estudiants estan manipulades de darrere pel PSOE i companyia.
    Per cert, Ordoñez, el líder de la federació d'estudiants, té 23 anys i encara està cursant FP (deu ser un cervellet privilegiat) i en les xarxes socials demana mobilitzacions a sang i foc (tot un exemple d'intol·lerància). Així li va al PSOE i companyia!.
    Hi ha molta més gent sensata, la que no ix a tallar carrers i no brama,que és la que vota al PP. Si estem en esta crisis és en gran part gràcies a ZP (algú de les esquerres s'enrecorda d'ell? els més de 5 milions d'aturats si).

    ResponderEliminar
  6. El pardal va sols en una direcció, i tu sols ventiles en la contrària... com sempre, hipocresia...

    La gent o vota al PP o no es sensata? Hi ha molta gent que hem participat a les manifestacions, sempre de manera pacífica, i no per no haver votat al PP (a l'anterior anònim aixo li suggeriria insensatesa, a mi em suggereix solidaritat, igualtat, llibertat...) Supose que som la gent que no té ganes de treballar, que no té decencia...uns gamberros tots...

    Però us convé dir que les manifestacions eren violentes, que la gent que està allí no es estudiant, que son perroflautes, esquerra radical i més barbaritats...per tacar el nom.

    El que més m'asombra de la gent que vota al PP no es el fet de que no talle carrers ¬¬', sino el fet de que es capaç de soltar una gran cantitat de tonteries, clavar-se en molta gent i ademés pensar-se que té raó i que ha estat respectuós (mireu el comentari de l'anònim 1:22). Alucine!

    Cada vegada més pense que el PP es com un equip de futbol. Dóna igual si fa una mala campanya, unes males gestions... s'es del PP com si es fos del Valencia, del Barça o el Madrid. Fins al final, passe el que passe.

    No crec que el publiques, i saps que l'anterior anònim ha segut tant o més cínic que jo. No obstant, no espere un tracte just, perquè queda demostrat que no seguisc la teua línia, i altres vegades ja no m'has publicat.

    ResponderEliminar
  7. Escolteu o vegeu "el gato al agua" totes les nits a partir de les 22,00 hs. en intereconomia tv o en la radio al 100.6 i s'enterareu de més de quatre veritats, con en este cas, on s'han vist videos que a les altres cadenes "progres" no els interesa traure-los, on es veu clarament qui ataca a qui, vos eu recomane.

    ResponderEliminar
  8. aquí todos dicen gente que me conto,gente que vio lo que pasaba, yo si que estuve allí y puedo decirles que los chavales no provocaban a nadie, iban a su rollo, lo único que pasaba es que estaban cortando las calles y los policías se pusieron neviosos. Por otra parte, la crisis sólo esta en España y la culpa es de Zapatero. La deuda de Tavernes de quien es?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. l´Ajuntament de Tavernes no ten un clau desde els temps de Franco.

      Eliminar
  9. Ahi ventilaor amb els collons més grans que el campanar.
    Tu el més valent de tots, tu contra tots: tu contra tots el diaris: contra el Mundo, contra el Pais, contra el Levante, contra les Provincies,contra ABC, contra Publico, contra els diaris estrangers.
    i si no es prou tu també contra TVE, contra Tele5, conta la Sexta, contra la cuarta, contra tots els videos penjats en Youtube...
    Tu contra tots, pero sempre sense posar cap imatge, cap foto, ni res de res que demostre el que dius. Aixina, valent, amb més collons que el campanar.

    ResponderEliminar
  10. no solucionem lo del poble y volem siluciona la comunitat,
    la cotorra no para en baldovi amunt y avall,que sera el nostre señor?menos manifestacions y mes treballar que saven que la juventut no mes que vol que gresca y pareix ser que la crisis esta desde les eleccions y desde les eleccions a ara en solucionat mes que en el antiq govern.
    segur que si tornaren les eleccions del poble el bloc no trea ni un vot,que lo unic que fan es cobrar y poc solucionar.
    per a ells consideren apagant llums,retirant gent solucionem els probvlemes economics, en quant els problemes economics els porten els de dins.
    ventilaor continua aixina que la cotorra ya no es de la vall es de la generalitat y de baldovi,que agonia dona ya molt de parlar pero poc dels problemes del poble estan fentpropaganda del seu partit en mentires y en informció que un ciudada no pot obtindre y ella si,qui sera el que la filtra?que siguen humildes y que reconegen que el traje es ve gran.

    ResponderEliminar
  11. Con la VERDAD por delante26 de febrero de 2012, 8:25

    Espero que, por respeto a lo que dice defender el Ventilador “Cadascú pot opinar com vullga, sempre que no falte a l'altre i manifestar-se sempre dins de la legalitat” aprobará publicar este escrito.

    El Ventilador, con esta noticia, no aclara nada. Simplemente se apunta a la campaña de desinformación de algunos medios de comunicación, siempre de derechas, que como respuesta a la movida de Valencia, como defensa ante lo que ha sido una respuesta torpe del gobierno representado por su Delegada y ante las todavía más torpes manifestaciones de un Jefe de Policía, mala copia de Harry el Sucio, que declara ENEMIGOS a los ciudadanos, acompañando sus bélicas palabras con golpes en la mesa.
    Lo que dice el Ventilador (mala copia de lo que dicen ABC, La Razón, La Gaceta e Intereconomía) merece una respuesta detallada:

    -Sobre los alumnos del Luis Vives que participaron, eran los que eran, pero lo más importante es que cuentan con el total apoyo del Claustro del Instituto Luis Vives i de la Inmensa mayoría de Institutos de la Comunidad Valenciana. Si habían otras personas manifestándose con los alumnos del instituto, hay que reconocerles el derecho que la propia Constitución les reconoce.
    -Los “pocos” alumnos del instituto que inician la protesta, lo hacen por el problema global de los recortes. En cualquier caso el problema de la calefacción es una realidad en muchísimos institutos, por ejemplo en uno de tu pueblo (Jaume II el Just), y esto es lo que realmente debería preocupar al Ventilador.

    -Desde luego que la policía cargó, y no podrás encontrar imágenes de los jóvenes agrediendo a la policía, simplemente porqué no existen (has de saber que la policía también graba y toma fotos). Y hay otro hecho grave, la policía se presentó en el hospital clínico para retirar a algunos jóvenes heridos que fueron atendidos allí los partes de lesiones para hacer desaparecer las evidencias. Dices que los heridos fueron leves y que no hay hospitalizados. Menuda justificación, ¿Es que se necesitan heridos graves o muertos para poder denunciar un abuso?

    Algún comentarista ha hecho referencia a la edad del dirigente de la Federación de Estudiantes, alumno de FP de 23 años. Hoy en día podéis encontrar muchos alumnos de FP de esa edad y mayores porque, con la falta de trabajo, la demanda de plazas de FP ha aumentado y también hay muchísimos más alumnos mayores.
    Pero la mayor falta de respeto la constituye no reconocer el derecho a que cualquiera forme parte o dirija una organización. Hemos ganado la democracia para que esto sea normal y respetable.

    La gente se manifiesta porque no se puede callar ante tanto abuso (Gürtel, Brugal, EMARSA, Carlos Fabra, …) y tanto despilfarro. La última: La desviación ilegal de fondos de colaboración para el tercer mundo. ¡Lo que faltaba!. Los responsables del Gobierno Valenciano, alguno detenido, no tienen vergüenza ni tan siguiera de robar a los más pobres entre los pobres. ¿Esto nos parece bien? ¿Nos hemos vuelto locos e insensibles? Se necesita tener un corazón de piedra o estar adoctrinado hasta la médula para no reaccionar e indignarse ante tanto despropósito.

    Ayer estuve en la manifestación (de la misma forma que me manifesté en la época de ZP). Y pude comprobar la aparición de una nueva especie indignada y que se manifiesta en la calle: El votante del PP en las últimas elecciones, que, habiendo perdido derechos adquiridos, ha sido despedido con la nueva reforma laboral, es decir la figura del que se siente engañado y que, desesperado y dolido, ve que no le queda más “arma” que salir a la calle y gritar fuerte simplemente eso, que le han engañado. A los que no votamos al PP, la política que desarrollan no nos ha pillado por sorpresa.

    ResponderEliminar
  12. Vullc completar la informació que dona el ventilador amb la NOTA DE PREMSA signada per L’assemblea del professorat, pares i alumnes (tota la Comunitat Escolar) de l’IES Lluís Vives de València. Així tindreu més referències per tindre una opinió objectiva:
    http://www.upv.es/p/anexo/20120224-0156206-35484/ComunicatVives19Fversiofinal.pdf

    ResponderEliminar