martes, 7 de febrero de 2012

L'ALCALDE ES MOSTRA INCAPAÇ DE DEMANAR ORDRE A PART DE LA GENT DEL BLOC QUE VA CRIDAR EN UN PLE MUNICIPAL

L'alcalde Jordi Juan consenteix que en el ple municipal se li falte el respecte al grup del Partit Popular. Jordi Juan, en un gest d'escassa personalitat, va consentir que part del públic cridara, fera veus i remugara mentre parlava el portaveu del PP.
El mateix portaveu, Manolo Vidal, va haver d'adreçar-se a l'alcalde per demanar-li explicacions de perque no havia posat ordre i consentia eixe comportament impropi d'un ple.
Jordi Juan va contestar “no s'ha produit cap altercat”.
Resulta molt trist que un alcalde no faça valdre's en un ple per frenar la falta d'educació de part del públic, que curiosament, eren manifestats simpatitzants del seu propi partit, el Bloc. Es que no s'atrevix a fer callar als que els seguixen a tots els llocs com si foren assessors?
És molt greu que en un ple es falte el respecte a un portaveu, se'l talle i més encara per part de gent clarament definida en un partit nacionalista i que inclòs és parella de gent que ocupa el càrrec de regidora.
Fins esta legislatura s'havia mantés la compostura en els plenaris de Tavernes, però amb l'arribada del Tripartit es costum ja que en cada plenari el sequit que seguix el bloc faça palmes, cride, interrompusca a l'oposició i mostre molt males formes.
L'alcalde hauria de tirar mà de la seua personalitat per parar els peus als seus partidistes, ja que la gent que estava al ple i donava suport al PP es va mostrar molt correcta en tot moment.
No te mes raó qui més crida.

11 comentarios:

  1. Ventilador... només el vas enterar d'això al plenari?, perque no parles del parquing...,o de la policia.... O és que tan sols el vas dedicar a pendre notes del que t'interessava?.... Ja que dius que no té més rao qui més crida, jo el dic que no està més sord que el qui no escolta. I podria dir-te moltes més coses. Xiquet, mira que t'agrada fer pol.lèmica on no hi ha.

    ResponderEliminar
  2. Crec que no sou objectius. Ningú va cridar ni va dir res mes alt, ni se li va faltar el respecte a ningú, cosa que si passar en el passat plenari quan la senyoreta Alario que va dir al sr Alcalde que el que calia era que deixara el "sillo".
    I jo estava allí.
    Simplement s'alçaren murmuris quan el Sr. Manolo Vidal va dir que havien perdut un conjunt de factures i ara les havien trobades.
    El que es greu no son els murmuris, que realment es produïren, sino el fet que ell reconeixia que s'havien perdut i per fi s'havien localitzat, quasi 8 mesos després de deixar l'alcaldia.
    Això es el que va provocar el murmuri. Cosa prou normal que la gent se sentira assosmbrada per eixe fet.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Em pense que les murmuracions no et van deixar sentir bé. No s'havien perdut factures. Es van enviar on no tocava, i a l'ajuntament no tenien constància d'elles i evidentment no les havien pagades.
      De perdre factures res de res.
      Igual murmuraven pq Borràs explica fil per randa el que li interessa i no va dir ni pruna de què vol dia això dels "remanents".

      Eliminar
  3. Em podeu explicar lo de les hores extres? segons tinc entes DICIEMBRE 2010= aprx 5900 euros. DICIEMBRE 2011= aprx 30000 euros.VERGONYOS!!!saps algo ventilador? No estarem estalviant llum per pagar hores extres no?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Al Diari de Tavernes està explicat.
      www.eldiaridetavernes.com

      Eliminar
  4. Senyor BLASCO no sabem si realment van a reduir el cost de la llum. Pot ser siga mes publicitat, que els agrada molt.
    El que si que sabem es que es gasten molts diners amb hores extres, a mes, quan el pp demana explicacions tampoc les volen donar. Una mostra mes de la opacitat que demostra el tripartit.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La senyora cotorra no ma volgut penjar el meu discurs de les hores extres. Que pasa aixo ja no els interesa? Sols he posat el mateix que asi pero no an volgut penjarlo. jajajaj.

      Eliminar
  5. Hauriem de parlar d'hores extres i també hauriem de parlar que es fan mes hores extres perquè actualment hi ha 7 (set) (siete) policies menys que l'any passat.
    I es senzill: Igual faena a fer, si hi ha menys personal s'ha de fer mes hores i s'han de pagar.
    Això s'ha dit en el ple, i crec que es una explicació. Almenys és l'explicació del govern a la situació actual de falta d'eixos 7 agents.

    ResponderEliminar
  6. A mi eixa explicació no em val, per a que reduixen el personal i després es fan hores extres, que no quedem igual o que? més val, que hi hagen més persones treballant (i menys en l'atur) que no "unos pocos y muy bien pagados".

    ResponderEliminar
  7. Pues a mi si que em val, i mes quan els 7 eren de fora i amiguitos del alma.
    Val mes que els diners es queden en casa i no a set enxufats.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. M'encanta la teua resposta!!!! Primer donem de menjar als de casa i després als de fora...Siguen endollats o no, mentre siguen de casa em dóna igual!!!!

      Eliminar