jueves, 23 de febrero de 2012

L'AJUNTAMENT SE SUMA A LA XARXA CALAIX JOVE PERO NO PAGA LA DISCOMOVIL DE LES FALLES. DINERS PER A LO QUE ES VOL!

L'ajuntament de Tavernes s'ha sumat a la xarxa Calaix Jove de la Mancomunitat de la Safor. Es tracta d'una iniciativa on es fan circuits de rock, exposicions i demés. Participen diferents pobles de la comarca que d'esta manera volen fer activitats conjuntes.
Està molt bé esta iniciativa. Li costarà a l'any 500 euros a l'ajuntament, més o menys el preu que costaria la discomóvil que les falles faran al Passeig el dissabte per acabar la Cavalcada del Ninot.
La discomóvil la pagaran els locals de la zona perquè el Tripartit no ha volgut pagar la discomóvil argumentant que no hi havien diners i que la Federació de Falles ja té una subvenció.
Nosaltres posem el dit en la llaga, hi ha diners segon el criteri que es vullga aplicar. Sí que hi ha diners pel Calaix Jove però no per la disco de la Cavalcada del Ninot, on participa molta més gent que en totes les activitats del Calaix Jove que es fan a Tavernes. L'aportació al Calaix Jove és nova i costa molt similar a la discomóvil.
I si l'argument és que la Federació de Falles ja té una subvenció, nosaltres llancem unes preguntes a vore que vos pareix. L'ajuda de la Federació de Falles és justa si la comparem amb altres col·lectius (futbol, música,..? Vinga va a reflexionar!

21 comentarios:

  1. Pregunto: es justo que la asociación municipal que mas ayudas recibe sea el fútbol? Alguien lo puede argumentar?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Puede que sea porque és la que más gente tiene. Pero no lo se seguro simplemente es una observación

      Eliminar
  2. I per què ha de pagar l'Ajuntament la disco-mòbil de les falles?
    I no ho comparem amb fútbol, banda de música...perquè no és el evidentment no és el mateix. ENCARA ENS QUEDA UNA MICA DE CAP PER A PENSAR?

    ResponderEliminar
  3. 500 euros una discomobil!!! que car!!!! jo conec discomobils que ho fan de bades!!!

    ResponderEliminar
  4. Els nacionalistes sempre s'han oposat a les falles, no recordeu que les falles foren designades festa local per primera vegada amb els vots del PP i la contra del Bloc? Així va ser la primera vegada.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. És que més bé és una festa de "locals" que no "local". I ja se sap: que cadascú es pague els seus vicis.

      Eliminar
  5. Axò que diu l'anònim de les 11:30 es una mantira com un cabs de gran.

    Confundix i ho fa de manera conscient que fer un dia de festa local en falles és lo mateix que fer que les falles siguen la festa local. I no es igual ni paregut.

    La festa local de TAvernes són les festes del poble, i el Bloc nomes va demanar que si s'havia de marcar un dia de festa laboral en el calandari que la posaren dins de les Festes del Poble, que son les festes del poble.

    Dir lo que dius es voler manipular i camviar la realitat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. les festes del poble deurien ser mes curtes, i probablement una o dos semanes abans

      Eliminar
  6. home es que en una simple discomovil no es pot fer politica. Porteu a la gossa sorda i voreu com l'alclade diu allo de: "Yep, axo ho pague jo".

    ResponderEliminar
  7. Festivern sí i falles no! molt mal Jordi!

    ResponderEliminar
  8. L'any que ve Tavernes no tindrà festa local el dia de l'ofendra.

    Els del tripartito han decidit que la festa local siga el dia del ball de disfreses.

    Ja sabeu si voleu festa local per el 18 març teniu que aprofitar el diumenge dia de la crida i el dia de l'entrega de premis per a demanar a l'alcalde que el 18 de març, dia de l'ofrena, continue sent festa local.

    Estos del tripartito volen llevar-nos la festa fallera.

    ResponderEliminar
  9. De segur que els del tripartito el que volen es celebrar sant Jordi i fer castellets d'eixos que es fan a Catalunya (amb tots els respetes per a les festes foranies).

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Per si no ho sabies, els castellets que dius tu, provenen de les muixarangues que es fan en les festes de la Mare de Déu de la Salut a Algemesí, és una exportació valenciana a Catalunya, per tant, de festes foranies, res de res, ja que provenen de una de les tradicions VALENCIANES més importants (han sigut recentment declarades patrimoni immaterial de la humanitat per la UNESCO).

      Eliminar
    2. Es diu "La Muixeranga" i ve d'Algemesí (València).

      Eliminar
    3. Gràcies per l'observació però tu ja saps al que vull referir-me.

      Eliminar
    4. Doncs mira no ho sabia. Perdó per parlar sense estar ben informat, ho reconec, no com altres, però això no canvia el significat del que jo volia dir, i en el fons és que en l'ajuntament tenim a una quadrilla de nacionalistes que aprofiten la mínima celebració per a fer política i que si pogueren abolir les falles en aquest poble ho farien. Perque no ens enganyem, ací els que manen són els del Bloc, I AU! ni SOE, ni EU, i els que van ser votats per més de 4000 persones en aquest poble, el doble que van traure els que estan manant, no pinten una m... Açò és la merda de democràcia que tenim en aquest pais, i després es queixeu?

      Eliminar
  10. Crec que les vostres opinions van molt descentrades,es proposa un tema a debat i la cosa se'n va de mare per tots els costats.
    Personalment pense, que la discomòbil de les falles està molt bé, però que 500 euros entre 6 falles és totalment assumible, i si eixos diners es poden invertir en portar exposicions, concerts, i diferents activitats a Tavernes, siga de la classe que siga, sempre és bo. Podrem gaudir d'ambdues coses, una, la discomòbil que durarà un dia, com a molt, i l'altra que en durarà alguns més.
    Sincerament, ho han fet tan mal??? Jo crec que no.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tu ho has dit, concerts, però si són d'àmbit nacionalista, perque del contrari no posen un duro.

      Eliminar
  11. En la xarxa creen se aseguran la promoción del pancatalanismo pero ahora lo domina Torró, les ha salido el tiro por la culata.

    ResponderEliminar
  12. El millor comentari:
    home es que en una simple discomovil no es pot fer politica. Porteu a la gossa sorda i voreu com l'alclade diu allo de: "Yep, axo ho pague jo".
    jajajaja, que risa

    ResponderEliminar