lunes, 27 de febrero de 2012

LA CAVALCADA DEL NINOT. PREMIS I TRANSFONS POLÍTIC.

Hem viscut un cap de setmana faller molt intens.
Divendres es feia la nit de les albaes. Dissabte la cavalcada del ninot amb els següents premis:
Millor crítica local: Falla Cambro
Millor  carrossa: Falla Cambro
Millor comparsa infantil: Falla Cambro
Millor comparsa gran: Falla Portal
Millor tema: Falla Portal
Després va haver discomòvil al Passeig del País Valencià. La disco,óvil va estar organitzada per la Federació de Falles i va tindre el patrocini de Bar Chapa, Bar Heliopolis, Bar Els amics, Café París, Cafeteria Venus i Superpizza. Estos comerços es van fer càrrec de la festa, ja que l’ajuntament va dir que no tenia diners per pagar la discomóvil. Així que les falles, es van endur la festa al passeig perque els locals de la zona patrocinaren el fet que l’ajuntament no va voler promocionar.
La cavalcada va estar molt bonica, però tenim un transfons molt important. En la tribuna que hi havia al carrer major poguerem vore a les falleres majors, la cort d’honor, el jurat, a l’alcalde i a una regidora del Bloc. On estava la regidora de cultura? Una regidora de cultura no hauria de seguir la cavalcada? Era curiós vore en la tribuna a la gent del Bloc i la regidora del PSOE Carmen Canet per lliure mirant la cavalcada. Perque no se li va fer un lloc a Carmen en la Tribuna? I Karina? El govern ha de cumplir en la cavalcada. Per cert, entre el públic es podia vore algun que altre regidor del PP.
El diumenge va començar el dia a una despertà amb cassoles. Va haver passacarrer per arreplegar a les falleres majors i després es va fer la crida de les falles. En este acte, l’alcalde, Jordi Juan, va fer la presentació, però enlloc de donar-li el protagonisme a les falleres majors va tirar de micro i va començar a enaltir les falles. Les paraules sonaren buides, ja que un dia abans, el seu govern, havia negat l’ajuda a les falles en la discomóvil. Després d’un minuts de parlament, per fi les falleres majors pogueren convidar-nos a tots a viure les falles.
La mascletà va seguir a la crida.


4 comentarios:

  1. Jordi va quedar fatal negant la discomóvil a les falles i després en diumenge en el pregó cridant "visque les falles!". va ser una falsetat i una pantomina. Molt poc creïble.

    ResponderEliminar
  2. La qüestió es criticar-ho tot.Si el Ajuntament s´ha vera fet càrrec de l'orquestra l'ha veren criticat igualment.Crec que es un acte faller i em pareix molt bé que es busquen patrocinadors.Un 10 a Jordi pel seu discurset a la plaça,ens va agradar molt, encara que hi haguen molts que no poden suportar i aceptar que Jordi siga el nostre alcalde.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Estimat amic, és el que té manar, que et critiquen per tots els costats, i més encara si has guanyat les eleccions haguente votat la mitat de gent que a altres partits.

      Eliminar
  3. Sí, enguany pareix que la crida l'ha fet un "fallero major" Quin discurs! I, com saludava!
    Encara con despres les falleres el van saber superar.
    Vixquen les falles!

    ResponderEliminar