lunes, 13 de febrero de 2012

ELS USUARIS DEL PARKING PAGUEN IGUAL PER MENYS SERVICI. REALMENT EL TRIPARTIT VOL QUE EL PARKING SIGA RENTABLE?

Sopresos ens quedavem els usuaris del parking i indignats, més que un parking pareix una cova.Sols hi ha huit llums excesos en tota la planta, la majoria a les entrades i eixides, de manera que al on estacionen els cotxes fa por i tot de la fosca que hi ha.
Encara no hem parat de sentir al tripartit queixar-se de que el parking no deixa diners, perque funcionar sí que funciona, és molta la gent que ja utilitza el parquing habitualment, i més encara per a parades curtes, sino tens la multa al canto assegurada!.
Seria molt extrany que el parking fora rentable sino es cuida d’ell. En ple dia el parking estava a fosques amb l’excusa de retallar.
Així és molt difícil que facen rentar el parking, si entres i no et veus!.
Si et cau una cosa a terra estas aviat, no la trobaràs de la fosca que fa.
Si es vol fer rentable el parking hi haurà que preocupar-se per ell, donar una bona imatge, no que et faça por agafar el cotxe de dins.
Tavernes té un parking que abans no tenia. Dins hi ha més de cent cotxes aparcats. Si estigueren al carrer no hi hauria forma d’estacionar, ara falta que el govern deixe de ploriquejar i es pose a treballar.
Mentre el parking estiga a bosques es ben difícil que la gent es compre una plaça.
Per cert, en tot el cap de setmana no hi havia ningun operari en el parking, no vegerem a ningú i això que el buscarem. El parking està fosc i per les vesprades i en cap de setmana ningú cuida d’ell. Ens han llevat prestacions als propietaris de les places, paguem igual per menys servici. I així és complicat fer que el parking done diners. Realment es vol fer rentable o interessa fer que no siga rentable per culpar a uns i altres menys assumir les responsabilitats?

6 comentarios:

  1. la pregunta no és si el tripatrtit vol que siga rentable sino,quína empastrà a fet el PP al parking?I en resposta a la pregunta de: quí es comprarà una plaça al pàrking si està a fosques? Jo et conteste:Quí es comprarà una plaça hui en dia que val 100.000€ i que no és teua, sino una conceció per a uns quants anys?Per cert, el pàrking està tant, tant ,tant fosc que m'hi veig millor amb els ulls tancats...

    ResponderEliminar
  2. Jo crec que ho tenen tot planificat:

    D'una banda abandonar el pàrquing, repetir una i mil vegades que no és rentable i que és un desastre i, per a rematar-ho, crear una comissió de la què s'exclou al PP per a mangonejar a la gana i preparar una venda del parking feta a medida.

    D'altra banda ja tenen buscat un comprador que se'l quedarà a preu de saldo.

    Si tinc raó o no la tinc el temps ho dirà pero ahi queda el que jo crec.

    No veig altra rao per a impedir que el PP, que es el partit mes votat a Tavernes, siga exclós de la comissió que va a "estudiar" solucions per al parking.

    ResponderEliminar
  3. Segur que Llacer, el regidor que esta deixant el poble a fosques, ha entrat al Parking i ha aplicat el seu metode apagallums.

    El que estalvia en llums ho gasta posant aparcabicis a la porta del seu bar. Lleva del poble i posa a la porta del seu negoci. A perdre el poble i a güanyar ell.

    ResponderEliminar
  4. EL CIEGO...

    Por favor no se metan ustedes con el señorito Llacer, mirenlo, admirenlo y si encuentran algo mejor vendan este y compren el otro.

    Lo que le pasa a nuestro compañero de ciudad, es que tiene tantas cosas que hacer que no sabe por donde empezar y siempre empieza por donde tiene que acabar, pero tranquilos, que aun le quedan 3 años por delante para aprender muchas cosas y ponerlas en practica.

    Y ya en serio, o un poco mas en serio, si quieres vender una cosa solo hay dos metodos, o haces que la cosa tenga un valor añadido para que asi el posible comprador lo desee y tu el vendedor puedas venderlo en unas condiciones rentables mas menos para ti, pero si los dioses de la aritmetica y del economizador mundial, cren que es mejor infravalorar un producto para asi venderlo mejor, esque son NULOS, INEPTOS, B_ _ _ _ _ _ _.

    Eso de las luces si es asi en el parquin tiene una facil solición, presionar para que la iluminacion sea correcta, como presionar, manifestacion, parada de coches en la calle, recurrir denuncias por mal estacionamiento, asi tendran tiempo de pensar si vale la pena estar haciendo tareas administrativas o encender las luces y dar un servicio optimo.

    A las barricadas, No olviden comprar linternas (como dice el señor o señorito Observador)

    ResponderEliminar
  5. JO visc al poble i no entrat mai al parking ... no se, tinc por supose. Abans aparque al Paseig que deixe el cotxe alli.
    Señores, andar es sano.

    ResponderEliminar
  6. Possiblement no fora la millor opció el Pàrking tal i com es va planificar.
    El Pàrking era una bona opció per als residents de la zona de la Plaça, inici del Carrer Major, Carrer la Taleca, Carrer Carnisseria...que no solen tindre cotxera i d'aqueixa manera es podia recuperar el centre històric per als vianants. Però el preu...i un temps limitat d'us...
    No es va planificar bé la cosa i es va començar per eliminar una planta del Parking (mal assumpte) i ni així la cosa ha funcionat.

    El fort del PP no ha estat la planificació (Pàrking, Piscina, zones industrials, PAI's...) i si no es planifica bé, aleshores venen els problemes de viabilitat i l'enfonsament econòmic.

    I ara, el Tripartit ha de fer el que puga, perquè òbviament, els hereus s'enduen les fanecades i els deutes (per desgràcia en aquest cas les fanecades en són ben poques).

    ResponderEliminar