lunes, 6 de febrero de 2012

ELS QUE ENS ESTALVÍEM DE LLUM SE'N VA EN PAGAR GAMBERRADES

Este cap de setmana ha sigut el segon que Tavernes ha patit més bruscament la nova política del Tripartit d’apagar la meitat de les faroles.
I este ha sigut també el segon cap de setmana en el que hem viscut una série d’actes vandàlics que han generat gran perdues.
L’últim cap de setmana de gener, en la premsa trobavem que s’havien trencat desenes d’espills retrovisors i s’havien patejat les bústies d’una finca de la zona del Prado de les Tomaques.
Ara el passat cap de setmana hem tornat a patir actes vandàlics que generaran perdues que hauran de ser pagades pel poble. Els “gamberros”, emparats en bona part per la foscor que hi ha en places i passejos, han trencat diferentes senyals del poble. La zona del Passeig Colon, carretera, Dula i Centre Urbà ha sigut on els vàndals han trencat els senyals. Inclòs s’ha trencat el mobiliari d’un establiment situat prop de la Plaça d’Espanya.
La foscor fa que estos “descervellats” es troben més segurs per a fer les seues malifetes. Una vegada més, el que es vol estalviar en llum està costant-li al poble reparant actes vandàlics. I mentre els veïns de bona llei anem a palp.
Senyors del Tripartit, o posen més policies o encenguen més faroles.

11 comentarios:

  1. Este matí estaven els de la brigada arreglant els senyals que has comentat.
    Un 0 pels vàndals i un -1 pel Tripartit, hi han altre formes d'estalviar que no deixar a fosques el poble.
    Per cert, el Passeig Colon està mig a fosques, però on viu l'alcalde hi ha molta llumenària. No penseu mal que serà una casualitat, demà segur que ja estaran apagades eixes faroles de davant sa casa

    ResponderEliminar
  2. Mudito, no és casualitat: Les faroles han estat sempre des del primer govern del PP quan es va arreglar el passeig. I precisament la setmana passada la brigada en va llevar una de la finca de l'alcalde. Serà per donar exemple?

    I gamberrades n'hi han hagut sempre: alguns abans les callaveu i amagaveu i ara les exposeu al vent. Fa uns anys es van canviar totes les papereres del passeig Lepanto, eren de les cares metañ·liques i en una nit, la del dissabte següenta posar-les, se les varen carregar TOTES, una vintena. De fet ja no es van posar mes. Era per la llum o perquè?
    O siga que ni abans ni ara, les mateixes gamberrades.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No t'enfades que se´t veu el "plumero" pardalet.
      En este blog es diu el que vosaltres calleu i/o censureu.
      Avant ventilador

      Eliminar
    2. Ausaes q el xarraor està ben enterat. M'aventuraria a dir q el seu nom comença per Ña i acaba per u.

      Eliminar
    3. Si quan van pillar a los xicos be que tots coneixem i sabem quines son les seus families despres d'entrar a la Casa de la Cultura els haveren castigat com tocava potser ara no passaria tantes coses.
      Pero es va ordenar retirar la multa i aixina ens va ara.

      Eliminar
  3. A mi m'han trencat tres vegades l'espillet del cotxe...PERÒ SEMPRE HA SIGUT EN FALLES.

    ResponderEliminar
  4. Un amic m'ha dit que es van incendiar diferents papereres del poble. El ferro no es va cremar, però les bosses del fem si. Més gamberrisme i a fosques millor.
    L'altre dia al facebook d'un dels tripartit una mare li tirava en cara que no podien ni vore els seus fills jugar al Passeig i mentre, davant la casa de l'alcalde les faroles van que bolen totes enceses. Per cert, no he passat per allí, ja les han apagat? cada cosa que es diu al ventilador va el tripartit i s'afanya corrent a arreglar-la jajja. Pareixen xiquets estos del govern, sols els importen les aparences.
    M'agrada que em contesteu, vinga va, més llenya que no podreu amb mi, jajaja.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Estan les mateixes faroles i enceses igual des de l'any 1996, en acabar de remodelar el Passeig Colon.

      Eliminar
  5. no s'enrecordeu de les gamberrades del nadal de 2005,maceteros volcats,el xofer de l'autobus l'apalliçaren i per a mes colmo li pegaren foc al vehicles del servei de neteja,no tenim memoria o vos fa falta menjar rabets de pansa eh...

    ResponderEliminar
  6. Rabos de pansa, mmmm que bo

    ResponderEliminar
  7. Torne a dir, quin favor li esteu fent a la opció moderada que ens presentarem a les properes locals, amb aqueste tonteríes que diegueu com a noticies.

    ResponderEliminar