jueves, 9 de febrero de 2012

EL TRIPARTIT VOL O NO VOL EL PAI?

En la web municipal de Tavernes (www.tavernes.es) hem llegit esta nota: 

"Dimarts passat, 7 de febrer, la regidora d’Urbanisme, Mª Carmen Canet, va mantindre una reunió amb els representants de l’Associació La Vall del Mar, José Luis Gascón i Josep Enguix, juntament amb personal tècnic de l’Ajuntament, en la qual es va comentar el Decret Llei 2/2011, de 4 de novembre, del Consell, de Mesures Urgents d’Impuls a la Implantació d’Actuacions Territorials Estratègiques.
La regidora va manifestar que, dins de la seua responsabilitat al front de l’àrea d’Urbanisme, donarà suport a qualsevol iniciativa que contribuïsca a la dinamització de l’activitat econòmica i de creació d’ocupació a Tavernes, a través dels processos de planificació i gestió urbanística prevists en eixa norma.
Els representants de l’associació van manifestar, per la seua part, que donaran suport a l’acció de l’Ajuntament, col•laborant en la recerca d’inversors que puguen estar interessats a implantar les seues activitats en la ciutat, sempre que els projectes redunden en una millora de l’activitat dels sectors econòmics de Tavernes".

Això vol dir que és un SI al PAI o és un NO amb la boca xicoteta? Es vol el PAI o no es VOL? per molta nota de premsa nosaltres no sabem com entendre estes declaracions

11 comentarios:

  1. Ahí te quiero ver: el PSOE en campanya estava a favor però al Bloc no li feia gràcia.
    A vore ara "cómo reparten los amigos". Ser+a açò una prova de força entre els dos partits???

    ResponderEliminar
  2. Si saps llegir allò que escrius tú mateix:
    Ni en el que diu la regidora, ni en el que diu l'associació, s'anomena per a res el PAI.

    Són declaracions d'intencions, correctes, assèptiques però que el que diun és que tots volem el millor per a Tavernes. I res més.

    Més faltaria!
    I bo està el pati per a parlar, sobretot, de PAI's.

    ResponderEliminar
  3. Pues si no quieren el P.A.I, que alternativa ofrecen Tabalet y dolçaina Vaya cuadrilla de incompetentes

    ResponderEliminar
  4. A Las Provincias ho teniu ben explicat hui. És cert que ara no s'ha de parlar de PAI, s'ha de dir estratègia territorial, però per què ens entenguem en el poble li podem dir PAI que és més curtet i més fàcil d'entendre.
    De totes formes, jo veig una intenció, però ara falta tindre ganes i voler potenciar-lo, això és difícil quan la regidora d'urbanisme no té dedicació a l'ajuntament.

    ResponderEliminar
  5. Són polítics. Què costa dir "sí clar! Un PAI? no! Jo en faria 4!" Saben que mai va a fer-se. No costa res dir que tenen "bona predisposició", si pillen algun vot pos eso.. a la saca!
    El pitjor és pensar la conversa que hauran tingut abans de posicionar-se... "tu digues que sí" VOMITIU

    ResponderEliminar
  6. Que el PSOE es es definixquen clarament ja.

    ResponderEliminar
  7. Seamos serios y sensatos.

    ¿Qué cabeza con un mínimo de neuronas se plantea a día de hoy cualquier cosa relacionada con urbanismo y construcción?. Respuesta inmediata, NADIE.

    Más claro: ¿Quién arriesga hoy un duro en desarrollos urbanísticos?

    SOLUCIÓN:
    Nadie. Ni Bancos ni inversores privados (ni tan siquiera los inversores rusos de Enrique Estruch)

    Y otra cosa. La estartegia territorial no es lo mismo que PAI ni se le parece. La estrategia territorial es una declaración de intenciones de cómo quiere el gobierno valenciano que se hagan las cosas en materia urbanística, que si se lee con atención expresa muy claramente que lo del PAI La Vall del Mar está muy crudo.

    Pero como los políticos no hablan claro, y menos el gobierno valenciano, marearán la perdiz y les contarán cuatro cuentos a los interesados del PAI, les contarán precisamente aquello que ellos quieren oir y hasta la otra (nadie quiere ser el malo de la película).

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Señor Clarin:
      Cuanta razón y sensatez destilan sus palabras.
      Hay gente que confunde el jamón con el tócino, y no es que lo confunde, le gusta confundirlo.
      Estoy con usted: la estretegia territorial no tiene nada que ver con un PAI, y menos con ese de la Vall del Mar, que no lo tiene crudo, lo tiene imposible según la propia declaración de intenciones de la Generalitat y los plazos que pide.

      Pero el Sr. Gascón y el Sr. Enguix, empeñados en descubrirnos las Americas. Eso sí, sin tener barcos para cruzar el Atlántico, lease financiación.

      Eliminar
  8. Algu dels qui escriu asi sap el que vol dir pai? quins son els organismes que el regenten? que sa de fer per a fer un pai?
    sabeu que per a fer un pai, es necesita de la iniciativa privada i de diners? on esta la iniciativa privada (digase bancaixa, que esta en ruina) i dels diners (on estan on estan?)
    si el manhathan de cullera, que esta aprovat i requeteaprovat, i en el vistiplau de tots els organs competents i en totes les llicencies no es fara en la vida, perque no es rentable, com va a ferse a tavernes, on no supera ninguna de les proves a les cuals ha estat presentada??? volem tornar a la bambolla inmobiliaria? pero si sobren cases i pisos, per a que ferne mes?

    ResponderEliminar
  9. Encara que es puguera i el volgueren fer, jo no vullc PAIs a Tavernes. I això que algo m'ha tocat de les terres...

    ResponderEliminar
  10. La situació està per a regalar espais als polígos per a les empreses que vullguen ubicar-se a Tavernes. EXPROPIAR I REGALAR

    ResponderEliminar