martes, 14 de febrero de 2012

EL TRIPARTIT CALLA QUE LES MOTOS DE PROTECCIÓ CIVIL FOREN GESTIONADES PEL PP

Fotos, fotos i més fotos… això és el que més li agrada al govern de Tavernes. Este matí els veiem formats en la Plaça Major per anunciar la donació a Protecció Civil de dos ciclomotors i un quad.
En la foto de donació estaven els voluntaris de Protecció Civil, L’alcalde Jordi Juan, el regidor de Seguretat Ciutadana, Evarist Sansaloni i l’intendent cap de la Policia Local, Miguel Chofre.
Ens sembla genial que es done material a Protecció Civil per la seua tasca tan important, i perquè ha de tindre materials adequats per poder actuar en cas de necessitat. El nostre suport a Protecció Civil.
Allò que no ens sembla tan bé és que el Tripartit oculte part de la informació. En la nota que hem llegit a la web municipal no apareix en cap lloc el fet de que la gestió per obtindre eixos vehicles que ara s’han donat a Protecció Civil la va fer l’anterior govern.
Perque ocultar eixa informació? Tenen por que la gent vega que si estan fent coses és perque encara corresponen a les gestions de l’anterior govern?
Perque no es convida a ningú del PP, que eren els que havien fet les gestions d’estes motos, a l’acte de cessió dels vehicles?
Una vegada més trobem ocultació en el Tripartit, manipulació informativa en el gabinet de premsa i unes ganes immenses de fer-se fotos.
Per cert, a nosaltres no ens han enviat eixa foto :)

5 comentarios:

  1. Cal dir tot el que va gestionar el PP, allò que és bò i les cagades també

    ResponderEliminar
  2. Cal dir unes aclaracions:
    1ª.- La història de les motos, si que esta explicada.
    2ª.- Mireu el que vos importa els voluntaris de P.C. i la seua Agrupació, i les tasques que fan, que heu escrit el nom de tots menys el del seu cap; que per cert porta molt de temps i fa fa una tasca expectacular: JULIO MIRALLES.
    Moltes felicitats VOLUNTARIS DE PROTECCIÓ CIVIL DE TAVERNES.

    ResponderEliminar
  3. Yo he leído la nota y se deja bien clara la gran labor de Protección Civil, solo que el gobierno se ha apropiado de una gestión del PP. No es correcto que se omita este dato. No habría pasado nada si se dice que las motos fueron iniciadas por el anterior gobierno

    ResponderEliminar
  4. "las motos fueron iniciadas por el anterior gobierno"

    Les va fabricar Manolo? Les va pagar ell?

    ResponderEliminar
  5. Tampoco pasaria nada si publicaran todos los comentarios.
    100% d'efectivitat amb mí, Ventilaor. es veu que no soc prou guapo per a tú.

    ResponderEliminar