jueves, 16 de febrero de 2012

CARTA DE TROYANO. UNA EMPRESA AMB SERVICI DE VOCACIÓ A LA SOCIETAT.

Hem rebut esta carta:

TROYANO, UNA EMPRESA AMB VOCACIÓ DE SERVICI A LA SOCIETAT.
Fa uns dies, un determinat blog de la Valldigna va voler utilitzar el nom de l’empresa Troyano per a difamar-la i voler reforçar un argument que li va quedar totalment fals i ple de dates amb errors.
Des de Troyano sempre hem tingut una clara vocació de servici a la societat i així seguirem.
Afirmaven que havíem facturat 459.322 euros en cinc anys a l’Ajuntament de Tavernes. Eixes cifres no són reals. Este blog relatava una relació de facturacions de Troyano que no s’acosta a la realitat. Troyano ha facturat de 2007 i fins ara a l’Ajuntament de Tavernes 384.383 euros, dels quals quasi la meitat es corresponen als anys 2007 i 2008 per les tasques de consergeria de la base de camions de FCC que en 2006 va ser incendiada provocant milionàries pèrdues.
També hem de dir que la facturació de 2010 es va vore alterada per la fallida de l’empresa que gestionava el parking del Passeig. Troyano portava el dia a dia de l’entrada i eixida de vehicles i en deixar el servici l’empresa gestora Troyano va decidir seguir amb les seues tasques perquè seguira funcionant el parking. La facturació va ser assumida per l’ajuntament fins fa uns mesos. De no ser per Troyano ningú haguera sigut capaç de posar en marxa el parking al sant demà de l’abandonament de l’empresa gestora.
Per tan, la imatge que s’ha volgut donar no es certa. Troyano gestionava el Punt d’Encontre Jove amb milers de visites a l’any, col·laborava en el control dels camps en la campanya 2010-2011 amb un gran èxit, sols es denunciaren quatre robatoris de taronges en el temps que va estar eixe control.
Troyano disposava d’un auxiliar en la Casa de la Cultura amb un preu per baix de la meitat que costa una hora extra d’un tècnic de cultura.
Troyano va estar uns mesos cuidant les dependències del nous institut. Arribaren a frustar-se quatre intents de robatoris.
Els nostres servici sempre han tingut un preu molt ajustat i ens hem adaptat a la capacitat de pagament dels ajuntaments, que sempre es dilata més en el temps d’allò que hauria de ser. Hi ha servici que poden resultar molt més rentable externalitzar-los que gestionar-los directament. Hi ha reducció en costos i total disponibilitat de dies i horaris.
Troyano és l’única empresa de la Valldigna que pot afrontar amb garanties tots els servici que hi havia i altres de nous.
També s’ha volgut atacar a la ideología dels treballadors de Troyano. Nosaltres seleccionem a la gent per les seues capacitats, mai preguntem pel seu ideari polític.
Els auxiliars de Troyano sempre han tingut molt definida la seua funció. La nostra obligació era sempre avisar als cossos de seguretat. De fet sempre hem col·laborat amb ells amb total cordialitat. Sembla que este blog vulga posar mal entre Troyano i la policia i no és així, tenim una excel·lent relació i hem col·laborat moltes voltes. Els avisos de Troyano han impedit incendis, robatoris de combustible, robatoris en zones concretes, agressions en la via pública... sempre hem col·laborat amb els cossos de seguretat de forma professional.
Hores d’ara l’Ajuntament ha retallat servicis per la crisi i nosaltres entenem eixa situació. Sempre, manara qui manara, ens hem posat a disposició del client. De fet Troyano va cedir les contrasenyes i va ensenyar voluntàriament a l’operari de la brigada que anava a ocupar el seu servici.
Troyano va col·laborar fent l’inventari del Punt d’Encontre Jove quan va ser tancat.
Mai hem posat cap dificultat ni cap obstacle, al contrari, hem col·laborat tot i que tal vegada suposava haver de posar a gent (bona treballadors) en l’atur.
Confiem que venguen bons temps i quan tornen Troyano estarà novament al servici de qui el busque per oferir un gran treball.
Troyano és una empresa que sempre ha buscat la satisfacció del client, fóra qui fóra. Ens hem esforçat per a fer bé la faena.
La nostra activitat va més enllà de quatre comarques, per tant l’Ajuntament de Tavernes no representa ni el 10% de la nostra activitat general. Som una gran empresa que dia a dia lluita per fer front a esta crisi. Tenim 40 treballadors en plantilla i pensem que cal ajudar a les empreses i no buscar fer-les mal.


Troyano Servicis Generals sl, la Direcció.

8 comentarios:

  1. Repito lo dicho en otro blog:

    Mi apoyo a la empresa Los Troyanos.

    Como ya se ha dicho es mejor externalizar y contratar a empresas locales que emplean a gente del pueblo que pagar horas extras a los que ya tienen un buen sueldo (1.350 €/mes limpios según dice la Cotorra que está bien informada)

    Lo que tiene que hacer el Ayuntamiento es ahorrar horas extras y pagar ya todo lo que debe a Troyanos y a todas las empresas y autonomos de Tavernes.

    ResponderEliminar
  2. Troyano ha participado desinteresadamente en las cenas a beneficio de Haity y Caritas, en los festivales solidarios de cantantes locales, en la gala contra el cáncer y ha dado faena a muchos vecinos. La empresa debería merecer los respetos del ayuntamiento y no permitir que la cotorra ataque a quienes generan empleo. Una pregunta, con los 92.500€ de mas de horas extras que ha pagado el ayuntamiento en horas extras a cuantos troyanos se hubiera podido contratar? Según mis cálculos a mas de 10 personas cada mes durante esos 6 meses

    ResponderEliminar
  3. Per a qui ho vulga saber, esta carta ha sigut publicada en el Ventilador, en el Diaria de Tavernes, en Quaderns de Reflexió i fins i tot en la Veu de la Valldigna en un apartat diferent al de les notícies. Per que la Cotorra no la publica? La carta deixa ben clares les mentires de la Cotorra. Ara, tots sabem qui està darrera la Cotorra: una pista; un d'ells és un antic mestre amb via directa al govern JOUJOUJOU que diria el Pare Nadal (El JOUJOU del Pare Nadal també és altra pista).

    ResponderEliminar
  4. Es molt fort que una empresa del poble que dona feina a gent del poble ara vullguen destrosarla.
    que fem amb eixa gent.
    tots al atur?

    ResponderEliminar
  5. Deuriem donar suport a les empreses del poble que al cap i a la fi son les que ens poden donar un lloc de treball.

    ResponderEliminar
  6. Fart de la immediatesa, de la rapidesa17 de febrero de 2012, 5:28

    Ara resulta que un auxiliar en la Casa de la Cultura (una mena de conserge, vaja) fa la mateixa tasca que un tècnic de Cultura. La podem dir més grossa? El que sí sobrava era aquella persona de Troyano ocupada de la custòdia, de les claus, etcètera. El que sí manca encara és algun membre més al departament de Cultura amb altres funcions. I un tècnic de Joventut (allò del Punt d'Encontre sols mereixia un nom: saló recreatiu), i altre de Participació. Així es fa política: a llarg termini, amb amplitud de mires. Amb perspectiva. Per al poble i no per a les legislatures.

    ResponderEliminar
  7. Anonimo de las 07.24 ha participado desinteresadamente y confiesa haber cobrado del Ayuntamiento 384 mil y pico de euros?
    ¿Però es que nos tomas por tontos? Si a mi me dan la cuarta parte, yo colaboro desinteresadamente hasta el 2040 en todos los festivales habidos y por haber en Tavernes. No te fastidia... con que desinteresadamente!

    Como decir que se preocupaban de que el cliente tenga satisfacción por el servicio, pero hombre, normal no? No estoy satisfecho, no te contrato.
    Señores de Troyano, un poco mas de seriedad y no nos hagan a los vecinos de Tavernes imbeciles. Me parece muy bien, perfecto, que defiendan su trabajo, pero no a costa de hacernos tontos a los demás.

    ResponderEliminar
  8. Yo no voy a entrar en la guerra de las horas extras, entre otras cosas porque sólo tengo los datos que ofrecen dos blogs ideológicamente cláramente definidos, por lo que no se si están bien o no justificadas. He pedido las cifras al regidor de turno y si me las facilita, ya las analizaré.

    Sólo tengo que decir que las veces que he tenido contacto profesional con Troyano , ésta ha dado un servicio impecable; que ójala hubiese más empresarios como Carlos Gimeno, que está dando trabajo a mucha gente en Tavernes : radio, empresa de seguridad, revisión de extintores, punt d'encontre jove, instalación de alarmas, etc.

    Y hacer una reflexión : Las horas extras que se están haciendo recaen en unas personas que ya tienen su sueldo. Cabría preguntarse si, en el caso de que dichas horas pudiesen ser cubiertas por empresas privadas, que ya digo no lo se pues no tengo datos oficiales ¿ no se estaría creando empleo en Tavernes?.

    Habría que planteárselo, señores del gobierno, mientras no saquen a concurso y se ocupen las plazas deficitarias.

    ResponderEliminar