martes, 21 de febrero de 2012

CAP DE SETMANA FALLER!

Este cap de setmana destacarà pels actes fallers que estan previstos i són els següents:
Divendres 24 de Febrer, NIT D'ALBAES. A les 22.30h eixiran de l'Ajuntament i aniran a les falles Cambro, Passeig, Via, Prado, Dula i Portal.
Dissabte 25 de Febrer, CAVALCADE DEL NINOT, amb premi per la millor comparsa gran, millor comparsa infantil, millor carrosa, originalitat i crítica local. L'acte serà encapçalat per les Falleres Majors de Tavernes i les seus respectives Corts d’honor.
La cavalcada començarà a les 17.00h des del pavelló esportiu fins al Passeig del País Valencia pasant per Passeig Lepanto fins al final del Passeig Colon, Carrer Vergeret, Carrer Major i Plaça Major. Al arribar al Passeig del País Valencià hi haura discomovil.
Diumenge 26 de Febrer, DESPERTÀ, a les 8.00h les sis comissions falleres de la Vall realitzaran una despertà des del Bar Madrid fins el Passeig del País Valencià, aquesta serà amb cassoles i perols.
A les 10.30h i des de l’ajuntament començarà la recollida de les Falleres Majors.
A les 12.30h, CRIDA, en la qual les Falleres Majors de Tavernes com a màximes representants del mon faller es dirigiran a tot el poble per comunicar-nos i convidar-nos a que gaudim de les millors festes del mon “Les Falles”, en acabar i com a novetat es diran part dels premis que otorga la FdF i que fins el moment ja se saben com es el cas dels campionats de futbet i truc, Lletra d’or, tarjetes Nadalenques, narrativa infantil.
A les 14.30h està prevista una MASCELTÀ.

27 comentarios:

  1. se dice que la disco movil de la cabalgata del ninot la paga los bares del paseo por que se la habian pedido al Ayuntamiento y les dijo que no habia dinero para la discomovil sin embargo si habia dinero para la cabalgata de reyes que se habla que costo 31.000€ y pagada antes de empezar claro como este gobierno es anti-fallas se compresnde la excusa dada por el Ayto.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La cabalgata de reyes siempre ha estado incluida en el convenio de las fallas con el Ayuntamiento por lo que esos 31.000€ se les quitan del convenio a las fallas se les dan a los que organizaron la cabalgata de reyes y ya está.

      Eliminar
  2. Que fuerte me parece, no hay dinero para la cabalgata del ninot pero si para hacer un congreso sobre el valenciano, como se hizo hace unos meses en la casa de la cultura. Una discomóvil vale cuatro perras, con la quinta parte del jornal del mes de la concejala de cultura se podría pagar.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ventilador ¿podrias informar que es lo que pasa con el vivero de empresas y el centro de formación para parados instalados hace meses en el local del ayuntamiento de la calle Gabriel Hernández?. Si las obras hace tiempo que estan terminadas ¿Por que no se abren?

      Eliminar
  3. Des de luego....

    No vaig a entrar en xifres i demés, però simplement dir que la cavalcada de Reis es un acte, una activitat, un event que fa i prepara l'Ajuntament per a tot el poble. Normal per tant que la pague l'Ajuntament.

    La discomobil no esta dins d'una activitat de l'Ajuntament, sino que és de les falles i ho prepara i organitza la FdF, normal es que siga la FDF qui ho pague. No rep la seua subvenció a l'any?

    I no s'ha fet cap congrés de Valencia. Cal primer enterar-se i no desinformar ni dir mentires. Era un acte diferent sobre la llengua i els premis el que es feia i el pagava un organisme depenent de l'AVL de la Generalitat. L'ajuntament només va aportar la Casa de la Cultura i una picaeta a l'hora d'esmorzar. Va estar sobre els 250 hores el gasto de la picaeta. Ara ja ho saps.
    Ah i era un acte universitari, on participaven també professors de diverses universitats espanyoles. I això ha representat que Tavernes isca en totes les revistes universitaries.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I per que te que pagar el poble 250€ de la picadeta i cedir la Casa de la Cultura (que tambe val diners)?

      Eliminar
    2. Per què les falles no paguen per usar la Casa de la Cultura per a les seues presentacions?

      Eliminar
  4. Es cierto que la cabalgata de Reyes costó 31.000 €?

    QUE FUERTE.

    ResponderEliminar
  5. Estos del tripartito tenen diners per al que volen: Bous al Carrer, Xavi Castillo, Festivern, Congrés de Valencià, Cavalcada de Reis a lo grande, Viatge a Italia, Jefe de Premsa, Hores extres per als poilicies,..... pero per a la Discomovil de les Falles ni un euro.

    Hi ara m'han pujat l'impost de circulació un 22%. MES DE 30€.

    I falta la grosa l'IBI apujarà mes del 10% i cobrat per anticipat.

    ResponderEliminar
  6. Este inocent comentari ha estat censurat a La Cotorra:
    Es veritat que este any l'ajuntament no paga ni la discomovil de la Cavalcada del Ninot ni els cohets de la despertada?

    ResponderEliminar
  7. efectivament, no volen pagar la discomòbil, i les falles han buscat l'ajuda dels bars del passeig. els de la plaça estan enfadats, perque no poden fer l'agost gratuitament, pero tampoc han vullgut entrar en la festa. Jo crec que a tavernes tots tenen el dret a tindre un bon dia de caixa, i mes si paguen la festa, no?

    ResponderEliminar
  8. Bous al Carrer i Xavi Castillo han costat el que costava Arevalo, que es va suprimir i es va canviar per eixos actes.

    Festivern: Debades. Tot el mon sap qui ho pagava i qui va fer l'agost en hivern: bars, hotel, restaurants i comerços.

    Congrés de Valencia: no hi hagut cap congrés. Una jornada de mati pagada per la Generalitat a traves de l'Academia Valencia de la Llengua.

    Viatge a Italia: tots els gastos pagats pels italians de Sete Sois Sete Luas

    Hores extres de la policia: tretes dels diners que s'estalvien dels traoyanos i de set policies menys que hi ha.

    Falles ni un duro? Calcula el que val el lloguer de la casa de la cultura per a fer les representacions, exposicio del ninot i demes; el que val montar i desmontar entaulats per actes fallers; el que valen els policies que fan vigilancia en tots els actes fallers, o la matinal motera, o despejar de cotxes la Avda. de Malta per a mascletada; el que val la neteja de carrers i places despres dels actes, com el que es farà dissabte, etc
    Que l'ajuntament no dona res? I tu vols que que ens ho creguem? Jo veig que la cosa no ha canviat de l'any passat, o de fa dos anys, o tres. I a favor del gover d'ara que tenen la quinta part de diners que fa uns anys. ¿O no?

    I a vore si t'enteres que no s'ha canviat res de la pujada de l'IBI, que ja està determinada des de fa anys, i la va marcar el PP el que es pujaria any darrere any per actualitzar poc a poc, i arribar fins a la pujada de la valoracio cadastral.
    PERO ES QUE DAMUNT EL PP NOMES VA FER QUE COMPLIR LA LLEI QUE OBLIGA A POSAR AL DIA EIXA REVISIO CADASTRAL.
    A vore si t'enteres d'una.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tu que saps tant:

      Per que no diu el govern que va pagar l'ajuntament a un empresari de Cullera per fer bous al carrer i les hores extres pagades a la brigada?

      El Festivern va costar 30.000 € en hores extres, cedir la casa de la cultura i el pabeló per al soparet i TOTS ELS BENEFICIS per a la gent del FESTIVERN que son tots de fora menos l'amic de l'alcalde.

      El congres del valencià el va pagar l'ajuntament: obrir i preparar la Casa de la Cultura i pagar la "picadeta.

      El cost del viatge a Italia l'inclouran els italians a les factures del Sete Sois de este estiu o siga el pagarà Tavernes.
      Si els 30.000 € que li vaen pagar als que feren la faraònica cavalcada de reis els haberen pagat a les Falles de Tavernes tindriem macroverbenes, macrodespertades amb cohets,.... i els diners quedarien a Tavernes.

      L'ajuntament aplica un coeficient del 0'48% al que valor catastral per cobrar l'IBI; si vol que l'IBI no puje un 10% este any pot baixarlo fins al 0,40% i podriem pagar un 10% menys que l'any pasat.

      Qui ha decidit cobrar un 25% per l'impost de circulació amb el vot en contra del PP? Jo te ho dic: el tripartito BLOC-PSPV-EU

      Jo si que m'entere i se el que dic no com tu que vols enganyar.

      Falta que el tripartito justifique el jornal del de premsa i les hores extres cobrades pel jefe de policia colocat a dit per ells.

      I ara falta la pujada de la basura per a pagar el favor de colocar al nyau. Pronte pasarà pel plenari.

      Els del tripartito estan pujant els impostos de Tavernes per a donar els diners als de fora i als amics del BLOC

      Eliminar
  9. Caldrà no perdre de vista quines sorpreses més ens oferirà el consistori ara que l´activitat fallera està de plena actualitat. Diners per a falles, no gens. Cavalcada a tutiplén i festiverns, paga l´amo. Vorem enguany un fastuós correllengua a Tavernes? Fem apostes !

    ResponderEliminar
  10. La música coenta i els coetets que se'ls paguen els interessats.

    ResponderEliminar
  11. Vorem enguany un fastuós correllengua a Tavernes? Fem apostes !

    I perquè no? Quin mal faria, V de Vicente?

    ResponderEliminar
  12. Y que mal hacia el punto joven, y el anterior jefe de Policia y q mal hacia adiaba en la feria de Sant Jaume...????? Este gobierno solo promociona lo que le da autobombo nacionalista

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Al anterior jefe de Policia el Alcalde le ha dejado siete meses sin empleo y sin sueldo.
      Además de ser de Policia tambien es padre de familia y mira como le han dejado.
      Estos del tripartito no tienen corazón?

      Eliminar
    2. Tampoc tenen raó i ja es vorà.

      Eliminar
  13. "La música coenta i els coetets que se'ls paguen els interessats."

    Jo no tinc fills i no m'agraden els nadals ¿per què tinc que pagar la cavalcada???? Pague els meus impostos, com tots, també tinc dret que em paguen "la música coenta i els coetets" ¿no?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Molt fàcil: has de pagar (la cavalcada) perquè ets ciutadà; a banda de faller, supose.

      Eliminar
    2. Véns a la meva raó. He dit "també tinc dret", no em negue a pagar la cavalda. Com a ciutadans d'un poble que té falles també heu de pagar-les.

      Eliminar
    3. La cavalcada l'organitza el teu Ajuntament. La discomòbil i els coets, la teua falla, si és que ets faller. Veus la diferència?

      Eliminar
    4. La cabalgata la organiza la Junta Local Fallera y el presidente de la junta local fallera es el Sr. ALCALDE o sea que el mismo va en su contra a ver si nos enteramos que por aqui hay muchos listos y enterados

      Eliminar
    5. A veure, figura, que la cavalcada de què estem parlant (l'organitzada per l'Ajuntament) és la de Reis, no la del Ninot. Sí que els hi ha per ací, sí, de "listos" i "enteraos".

      PS: Per cert, espere que el Ventilador sí que em publique en aquesta segona ocasió.

      Eliminar
  14. Benvolguts falleros de la pu... Falla la Dula: son les 2 del mati d'un divendres. Duc uns 10 minuts escoltant la pu... Albà a la vostra fallera major. Heu tirat un castellet, veniu de altres falles on eu tirat un altre castellet de l'ost... I anava a vestir-me pensant que es dilluns i es hira de currar. Ja he llevat el cotxe per a que pugau montar el casal 1 MES antes de falles: DEIXE-ME DORMIR CA...BRONS.
    Gracies.
    Atentament: la veina que vos deixa enganxar el foco de la llum a la seua façana, a la que li tapeu la porta del gual 1 mes (que segueixen cobrant l'ajuntament), la que coneix els play-backs de la presentació mesos antes de l'estrena (perque balleu al carrer) i la que aguanta als borrachos als qui re-alquileu el casal per a traure ingresosMostra'n més...

    ResponderEliminar
  15. És veritablement entranyable el gaudir d´aquesta "pluralitat cultural". És lícit com a ciutadà el pagar per una cavalcada de reïs llogada en Cullera de nostres impostos, també ho és pagar pel Festivern ( aquell que alguns dien que ens eixiria debades, i que ha suposat per a l´ajuntament una despesa extraordinària de milers d´euros ), i cal recordar que les falles, efectivament, s´autofinancien per mitjans propis, però la Junta Local no pot quedar totalment desamparada, ja que representa, més enllà de les falles, la vinculació oficial del poble amb aquestes festivitats, i que nostre alcalde tant agrada de enorgullir-se´n d´elles, tal i com es reflexà ahir al pregó.

    Textualment, digué : "Em sent orgullós d´aquest poble, i de les MEUES falles". Un alcalde del BLOC NACIONALISTA VALENCIÀ ( perdó, català ) orgullós de les seues falles. Estes coses no tenen preu... o sí?

    Al capdavall, encara no he pogut parar de riure. I açò no ho paguen tots els diners del mon, ni menys encara els de l´Ajuntament!

    Ah, per cert. Quina tonteria és aquesta que les comisions falleres tenen prohibit llençar trons d´avís ( o "carcasses", com es diga )? Altra malifeta per a socavar una festa "blavera i fatxa"?:

    Al cap i a la fí, no s´aclareix ningú. Però la resta, disfrutem amb tanta hipocresia. Voteu al bloc, voteu !!

    Salut per a tots !! :

    V.

    PS: M´arriben iformacions que més d´un ja està fent el curset de pirotécnic necessari per a lleçar els trons d´avís. Després d´açò, no hi hauria excuses, veritat?

    ResponderEliminar