lunes, 27 de febrero de 2012

ALGUNS COL·LEGIS DE TAVERNES ES NEGUEN A PENJAR CARTELLS FETS PEL TRIPARTIT PER PORTAR ELEMENTS INDEPENDENTISTES

Una vegada més les accions del tripartit generen polèmica i aprofiten qualsevol acte per a fer apologia dels ideals nacionalistes i atacar a tota la resta.
El senior Sico Fons presentava divendres el seu últim llibre a la casa de la cultura. Este acte no va generar cap polèmica, pero si el cartell que el govern va repartir als col·legis.
Es va fer un poster amb la portada del llibre, en la qual es fa una apologia dels Països Catalans i s’ataquen, visualment, a tot allò que tinga que vore amb la nació espanyola.
Cadascú pot publicar el que desitge, pero ens extranyen els esforços fet pel tripartit per fer arribar als col·legis grans posters amb esta imatge. Que es pretén? Es vol anar minant amb símbols independentistes els postres col·legis?
És cert que sovint s’envie posters als col·legis, pero també és cert que altres vegades no es fan ni la meitat d’esforços per donar publicitat a esdeveniments.
Amb este acte, i aprofitant-se dell s’ha volgut dur a les aules símbols separatistes.
Alguns col·legis es negaren a penjar-los, la llàstima és que altres, on impera la política del Bloc i PSOE si que es penjaren.
Prou de polititzar les aules!. Prou d’utiltzar els recursos del poble per fer propaganda d’idees nacionalistas i separatistes!

15 comentarios:

  1. Una societat que no sap reconèixer una manifestació cultural, independentment de la tendència ideològica, és una societat inculta. Un poble que no sap reconèixer la valua de Sico Fons, escriptor i vei de Tavernes, independentment de simbols i imatges externes,és una societat feble i malalta, que ha perdut el nord.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si va traguent la bandereta molts merits tindra que fer per a que tots els descontents que han votat JJ no l´envien a pasturar.

      I quan dic merits em referix a coses importants. De momento nomes han destacat organitzant festes i jolgorios

      Eliminar
    2. Això no té res a vore amb el que parlem. No tens capacitat de centrar-te en un tema?

      Eliminar
  2. I un ajuntament que s'aprofita del que tots paguem per a fer apologia de l'independentisme és un ajuntament que manipula i que adoctrina en les seues idees, per tant és un govern que no està fent bé les coses

    ResponderEliminar
  3. Qui ho diu? Vosaltres del pp? jajaja, em ric per no plorar. A banda de que és fals, vosaltres donant lliçons de moral? jajaja

    ResponderEliminar
  4. Quin tó més tremendista. Anem a estirar de la corda... Toca començar per "Una societat"? Anem!!

    Una societat que enarbola la pluralitat, la concórdia i la tolerància no pot imposar,mitjançant un adoctrinament interessat i tendenciós, allò que correspon amb unes idees determinades, sota una moral unidireccional i sectària.

    Com ha quedat?Qui parla clar, tothom l´entén!

    V.

    ResponderEliminar
  5. Resulta que el que conté elements independentistes es la portada del llibre, i la culpa es del tripartit per promocionar una activitat cultural, com la presentacio d'un llibre d'un auror local...
    Crec que cada dia teniu menys trellat, si es que us en queda un poc..

    ResponderEliminar
  6. Quanta xorrà!!! El cartell era la portada del llibre. Quins col·legis no l'han volgut penjar?? Quan publiqueu alguna cosa ho verifgiqueu o parleu d'oïdes??

    ResponderEliminar
  7. Però si és la portada d'un llibre, un llibre legal amb el seu ISBN.

    Amic ventilador: Això és censura per part d'eixos col·legis.
    Quanta incultura i quanta burrera!

    ResponderEliminar
  8. Que siga la portada d'un llibre no justifica res. Hitler també va escriure un llibre i així va fer.
    Allò que ací veig jo que es critica és que quan hi ha actes on el nacionaliste i l'independentisme està clarament present, el tripartit tira el "resto" i fa el que faça falta.
    Voleu proves? No hi ha diners però han fet el Festivern, la jornada de Valencià,

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sico Fons no és Hitler, qui per cert es va caracteritzar primer per censurar llibres,. després per cremar-los i per últim per matar jueus.
      Crec que el teu comentari s'asembla bastant més a l'actitut de Hitler (en l'actitut fron als llibres, es clar).

      Eliminar
  9. Veig molta desinformació i manipulació.
    Es immoral, indigne i demostra molt poc de trellat i poc coneixement d'allò que es parla i no comprenc com s'atreviu alguns a dir elements independendistes a un mapa lingüístic d'ambit català (sí, si, tot el que vulgueu dir, però la Romanistica i la Filologia i el que diu el Diccionari de la RAE no són sentiments)i on damunt del mapa hi ha escrit el nom d'autors literaris i elements de la sociolingüistica.

    Després de llegir el que he llegit estic totalment convençut que la meitat ni ha mirat ni ha vist el llibre.

    ResponderEliminar
  10. Por lo que veo, el sector radical del Bloc sigue moviendo al partido

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Crec que el sector radical del nacionalisme espanyol (que no té res a vore amb la gent que simplement es sent espanyola) és molt més perillós i intolerant que l'immensa majoria de gent del Bloc.
      Vos molesta, fins i tot, la literatura que no diu el que vosaltres voleu. INTOLERÀNCIA

      Eliminar
  11. No no, lo dirigen unos rojos separatistas, no te equivoques. Por cierto, al pp quien lo mueve? un asesor postfranquista, o nadie?

    ResponderEliminar